Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι ο επόμενος James Bond (pics)

Μετά την προβολή της τελευταίας ταινίας James Bond, το Spectre, οργίαζαν οι φήμες για το ποιος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον διασημότερο κατάσκοπο, αφού ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε εκφραστεί μάλλον επικριτικά για το ενδεχόμενο να συνεχίσει να συμμετέχει στα sequel. 

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ «άλλαξε γνώμη» και ότι μία εκ των παραγωγών, η Μπάρμπαρα Μπροκόλι, έχει ήδη «κλείσει» τον ηθοποιό για την επόμενη ταινία. 

Μάλιστα, ο Κρεγκ πιθανόν να μην είναι ο μόνος που θα επιστρέψει καθώς, σύμφωνα με τη  Mirror, η Μπροκόλι είναι αποφασισμένη να φέρει πίσω και την Αντέλ για το soundtrack της νέας ταινίας. Η Αντέλ τραγούδησε για την ταινία  Skyfall, την πιο κερδοφόρα ταινία Bond μέχρι σήμερα. Ήταν η πρώτη φορά που το soundtrack ταινίας Bond κέρδισε βραβείο Γκράμι και Χρυσή Σφαίρα. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Μπροκόλι «είναι σε συζητήσεις με την τραγουδίστρια». «Ο Κρεγκ και η Αντέλ είναι ομάδα που κερδίζει, είναι η απόλυτη επιλογή και φέρνουν λεφτά. Χρειάστηκε χρόνος αλλά ο Ντάνιελ τελικά πείστηκε και στα γραφεία του Bond κυκλοφορεί ήδη ότι ο Κρεγκ είναι ο επόμενος πράκτορας 007. 'Όσο για την Αντέλ, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες αλλά της άρεσε πολύ η συμμετοχή της στην προηγούμενη ταινία, οπότε τα σημάδια είναι θετικά».

Λέγεται ότι στον Κρεγκ προσφέρθηκαν έως 120 εκατ. δολάρια για να «γυρίσει» δύο ακόμα ταινίες!

Πηγή: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News