Οι φύλακες του Γαλαξία

Cine Naxos, θερινός κινηματογράφος και πλέον λόγω καιρού, το μπουφάν, το φθινοπωρινό είναι απαραίτητο… Γιατί θα είναι κρίμα να χάσετε αυτή τη ταινία… Που αν μη τι άλλο οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο στους ανθρώπους της Marvel που αποδεικνύουν ότι ξέρουν να πετούν άσους από τα μανίκια τους… Δέκατη κατά σειρά κυκλοφορίας ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU για συντομία) και τέταρτη στην Phase 2, το “Guardians of the Galaxy” κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το καλημέρα. Μία σχετικά άγνωστη ομάδα χαρακτήρων από τα comics της Marvel, χωρίς τους σούπερ ήρωες έχει φέρει ήδη στα ταμεία της εταιρίας 550$ εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως και συνεχίζει την ανοδική πορεία της…. Στο πρόσωπο του σκηνοθέτη James Gunn (“Slither” (2006), “Super” (2010) ), οι «Φύλακες» βρήκαν τον τέλειο οδηγό. Εκπληκτικά εφέ, καλογυρισμένες σκηνές δράσης με πολύ χιούμορ και απολαυστικές αναφορές σε ταινίες και μουσική των 80’s.

Όμως, το χαρτί που τα ..σπάει δεν είναι άλλη από την ερμηνεία και κυρίως τη χημεία των πρωταγωνιστών. Ο Κρις Πατ είναι ο ιδανικός Πίτερ Κουίλ, η Ζόε Σαλντάνα απολαυστική και ερωτεύσιμη ως δολοφόνος ενώ ο παλαιστής Ντέιβ Μπαουτίστα ενσαρκώνει έναν χαρακτήρα που του ταιριάζει γάντι. Υπόκλιση όμως στο ταλέντο των Μπράντλεϊ και Ντίσελ οι οποίοι δανείζουν τη φωνή τους σε ένα ρακούν (Ρόκετ) και σε ένα δέντρο (Γκρουτ) με τις σκηνές τους να είναι μακράν οι καλύτερες όλων… Μία διαφορετική εκδοχή του «Star Wars» και ήδη το «Guardians of the Galaxy 2» είναι έτοιμο για τον Ιούλιο του 2017..

OI ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ (GUARDIANS OF THE GALAXY)

Από Πέμπτη 18/9 έως και Κυριακή 21/9.

Είδος : ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ .

Σκηνοθεσία - Σενάριο : ΤΖΕΪΜΣ ΓΚΑΝ .

ΠΑΙΖΟΥΝ : ΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΙ ΚΟΥΠΕΡ, ΓΚΛΕΝ ΚΛΟΟΥΖ, ΚΡΙΣ ΠΡΑΤ, ΜΠΕΝΙΣΙΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ, ΚΑΡΕΝ ΤΖΙΛΑΝ, ΛΙ ΠΕΪΣ, ΜΑΪΚΛ ΡΟΥΚΕΡ, ΖΟΪ ΣΑΛΝΤΑΝΑ

Ώρες προβολής : 20:00 και 22:00

Διάρκεια :120 λεπτά .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News