Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαAegean Air: Υποχρεωτική η μάσκα στις πτήσεις, μόνο ένα αντικείμενο εντός καμπίνας...

Aegean Air: Υποχρεωτική η μάσκα στις πτήσεις, μόνο ένα αντικείμενο εντός καμπίνας ανά επιβάτη

|

Μόνο ένα προσωπικό αντικείμενο θα επιτρέπεται στις πτήσεις της Aegean –  Μόναχο, Φρανκφούρτη, Γενεύη και Ζυρίχη οι πρώτοι προορισμοί που ενεργοποιούνται – Το μήνυμα του διευθύνοντα συμβούλου Δημήτρη Γερογιάννη 

Διαδικτυακό μήνυμα προς τους τακτικούς επιβάτες του ομίλου της Aegean Airlines απέστειλε χθες ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Γερογιάννης. Όπως αναφέρει ο κ. Γερογιάννης, η χρήση μάσκας έχει ήδη γίνει υποχρεωτική, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τα πληρώματα, ενώ στο εξής θα επιτρέπεται η μεταφορά στην καμπίνα μόνο ενός προσωπικού αντικειμένου.

Επίσης, οι 3 τελευταίες σειρές καθισμάτων θα μένουν κενές για τη δυνατότητα απομόνωσης πιθανού συμπτωματικού επιβάτη.

Οι πρώτοι προορισμοί της Aegean που ενεργοποιούνται από την Αθήνα στις επόμενες μέρες, αρχικά με μικρή συχνότητα, είναι το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, η Γενεύη και η Ζυρίχη, ενώ ενισχύονται και οι πτήσεις προς Βρυξέλλες που δεν είχαν σταματήσει ποτέ.

Τέλος, για αγορές εισιτήριων έως τις 15/6 και ανεξάρτητα από την ημερομηνία του ταξιδιού, όλα τα εισιτήρια θα έχουν τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας FLEX, ώστε να συμπεριλαμβάνουν τη δυνατότητα παράδοσης αποσκευής χωρίς επιπλέον χρέωση, αλλά και τη δυνατότητα αλλαγής χωρίς rebooking fees.

Το μήνυμα του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου της Aegean

Για όλους εμάς στην οικογένεια της AEGEAN και της Olympic Air, το 2020 ξεκίνησε δυναμικά, με αισιοδοξία και όραμα για τη νέα χρονιά και τα επόμενα βήματά μας.

Τους τρεις τελευταίους μήνες ωστόσο, η πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι μαζί ζήσαμε, μας ανάγκασε να μείνουμε για ένα μεγάλο διάστημα μακριά από αυτό που αγαπάμε πιο πολύ, να πετάμε μαζί σας.

Σταματήσαμε να πετάμε με εσάς, ωστόσο δεν σταματήσαμε να πετάμε για εσάς, παραμένοντας δίπλα στη χώρα μας κάθε φορά που μας ζητήθηκε, όσο μακριά κι αν χρειάστηκε να ταξιδέψουμε για να φέρουμε ό,τι ήταν αναγκαίο.

Η χώρα μας αντιμετώπισε με επιτυχία την πρώτη φάση της υγειονομικής κρίσης. Και είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για αυτή την κοινή μας κατάκτηση.

Με σεβασμό στην επιτυχημένη μέχρι σήμερα εθνική προσπάθεια, εργαζόμαστε με προσήλωση για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις της πανδημίας.

Customer comforts top of the agenda at GAPS | Airlines.

Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων μας και σε στενή συνεργασία με τις αρχές, έχουμε ήδη αλλάξει τις διαδικασίες επιβίβασης, πρόσβασης αλλά και εξυπηρέτησης στο αεροσκάφος και έχουμε αναβαθμίσει τις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης των αεροσκαφών μας.

Η χρήση μάσκας έχει ήδη γίνει υποχρεωτική τόσο για τους επιβάτες όσο και για τα πληρώματά μας, ενώ στο εξής θα επιτρέπεται η μεταφορά στην καμπίνα μόνο ενός προσωπικού αντικειμένου.

Επίσης, θα κρατάμε πλέον τις 3 τελευταίες σειρές καθισμάτων κενές για τη δυνατότητα απομόνωσης πιθανού συμπτωματικού επιβάτη.

Εντός της εβδομάδας θα λάβετε ειδικό υλικό, για όλα τα προστατευτικά μέτρα και τις νέες διαδικασίες που θα εφαρμόσουμε, στα πλαίσια των νέων πρωτοκόλλων, για να ταξιδεύουμε με ασφάλεια.

Από σήμερα λοιπόν, που αίρονται οι περιορισμοί για την Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη και την επόμενη εβδομάδα για όλα τα νησιά της Ελλάδας, είμαστε έτοιμοι να πετάξουμε ξανά μαζί στο εσωτερικό.

Έτοιμοι να αποκαταστήσουμε, με σταδιακά προσεκτικά βήματα, στις επόμενες εβδομάδες και στους επόμενους μήνες και το δίκτυό μας στο εξωτερικό.

Οι πρώτοι προορισμοί που ενεργοποιούνται από την Αθήνα στις επόμενες μέρες, αρχικά με μικρή συχνότητα, είναι το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, η Γενεύη και η Ζυρίχη, ενώ ενισχύονται και οι πτήσεις προς Βρυξέλλες που δεν είχαν σταματήσει ποτέ. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Και εφόσον στην νέα εποχή το ταξίδι αλλάζει, προσαρμόζουμε αντίστοιχα τα εισιτήριά μας ώστε να έχετε περισσότερη ευελιξία και σιγουριά.

Έτσι, για αγορές εισιτήριων από σήμερα 18/5 (σ.σ. χθες) έως 15/6 και ανεξάρτητα από την ημερομηνία του ταξιδιού, όλα τα εισιτήρια μας θα έχουν τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας FLEX, ώστε να συμπεριλαμβάνουν τη δυνατότητα παράδοσης αποσκευής χωρίς επιπλέον χρέωση αλλά και τη δυνατότητα αλλαγής χωρίς rebooking fees.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις και μαθαίνουμε στο κάθε μας βήμα πως να προχωράμε προσεκτικά στο επόμενο.

Αυτό άλλωστε κάνουμε για περισσότερα από 20 χρόνια στην AEGEAN πάντα με οδηγό τις αξίες μας και έχοντας στο επίκεντρό μας εσάς, τους επιβάτες μας.

Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε ξανά μαζί. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη

Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος 

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα metaforespress.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φόρτωμας: Συνάντηση εργασίας με την βουλευτή της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, Μαριέττα Καραμανλή

Συνάντηση Φίλιππου Φόρτωμα με την βουλευτή της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, Μαριέττα Καραμανλή

Blue Star Ferries – Πρωτομαγιά: Διαμόρφωση δρομολογίων, ανεκτέλεστο το πρωινό του “Blue Star Delos”

Πως διαμορφώνονται τα δρομολόγια σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα την Μ. Τετάρτη 1η Μαϊου λόγω της απεργίας της ΠΝΟ

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Νάξος – Ολυμπιακή Φλόγα: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ για τους πολιτικούς νάνους, απρέπεια σε έναν Ναξιώτη Πρωταθλητή

Ο Στράτος Φουτάκογλου γράφει για όσα έγιναν την ημέρα της Λαμπαδηδρομίας στη Νάξο με επίκεντρο τον παραγκωνισμό του Ναξιώτη πρωταθλητή Γιάννη Ξενάκη

Σαντορίνη – ΔΕΥΑΘ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περίσσα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Περίσσας, λόγω νέας σύνδεσης Αποχέτευσης

Νάξος – Αεροδρόμιο: Ακυρώθηκε η απογευματινή πτήση της Olympic Air, προσγειώθηκε αυτό της Sky Express

Προσγειώθηκε με δυσκολία η απογευματινή πτήση της Sky Express - Ακυρώθηκε και η απογευματινή της Olympic Air

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων: Να επιστρέψει η ουσία της Λαμπαδηδρομίας

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων για τη παρουσία πολιτικών προσώπων στη λαμπαδηδρομία στα νησιά των Κυκλάδων

Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν μπει στο “Blue Star Naxos” (video)

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν τον απόπλου του "Blue Star Naxos" για Πάρο - Νάξο - Μικρές Κυκλάδες - Αμοργό (δείτε το video)

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Εκτακτο – Νάξος: Δεν “είδε” το αεροπλάνο της Olympic Air το αεροδρόμιο και γύρισε Αθήνα

Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να προσγειωθεί το αεροσκάφος της Olympic Air το αεροδρόμιο της Νάξου - Επέστρεψε στην Αθήνα

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia- Play Offs: Με σούπερ Χαρούνι, άλωσε τη Βούλα και βλέπει τελικό ανόδου

Εντυπωσιακός ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia κέρδισε τον Πρωτέα Βούλας (74-64) και το Σάββατο ετοιμάζεται για το παιχνίδι - τελικό... Αγωνία για τους τραυματίες παίκτες....

SeaJets: Με το SuperRunner Jet θα φτάσει έως το Κουφονήσι

Δρομολογείται σε άκρως τουριστική γραμμή το Superunner Jet από το Πάσχα και για όλη την περίοδο - Σε ποια νησιά θα το δούμε φέτος