Αμοργός: Και διακοπή νερού (Κατάπολα) αλλά και δημοπρασία ζώων

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και στην Αμοργό έχουμε δύο σημαντικά θέματα.. Το πρώτο; Διακοπή ύδρευσης.... Πότε και που; "κατά τις ώρες από 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. περίπου, θα γίνει διακοπή νερού στον οικισμό των Καταπόλων, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης (τοποθέτηση μειωτή πίεσης) στο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού"....

Και το δεύτερο; Δημοπρασία... Στις 16:00 στο Δημοτικό Σφαγείο Αιγιάλης θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία για τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα. Προεδρεύει ο Λουδάρος Γεώργιος.

Και προφανώς αυτά τα ζώα έχουν σχέση με ότι έγινε στις 12 Δεκεμβρίου. Και όπως είχαμε διαβάσει " συνεργείο περισυλλογής ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων του Δήμου Αμοργού, περισυνέλεξε 5 ανεπιτήρητα πρόβατα στην περιοχή των Μύλων στην Χώρα. Τα ανεπιτήρητα ζώα είχαν εισέλθει σε ξένες ιδιοκτησίες και περιφερόταν ελεύθερα πλησίον του ναϊσκου του Αγίου Γεωργίου. Τα ζώα αυτά δεν έφεραν σήμανση, εξετάσθηκαν από τον δημοτικό κτηνίατρο και οδηγήθηκαν στην δημοτική κτηνοτροφική εγκατάσταση για την σήμανση και τον σταβλισμό τους".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News