Αμοργός: Κλείνουν δρόμοι σε Κατάπολα και Αιγιάλη λόγω έργων

Εργασίες σε Κατάπολα και Αιγιάλη. Αποτέλεσμα; Η ανακοίνωση από το Δήμο Αμοργού για εργασίες που αναμένεται να γίνουν... Δείτε που και τι ισχύει 

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 29-3-2021 και μέχρι την ολοκλήρωση εκτέλεσης των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ξενοδοχείο “Μικές” στον Όρμο Αιγιάλης έως το Συνεταιρισμό.

Και Ανακοινώνουμε προς τους δημότες και κατοίκους της Αμοργού και ιδιαίτερα προς τους κατοίκους του οικισμού «Νερά» στα Κατάπολα και τους χρήστες του δρόμου στο Ξυλοκερατίδι, ότι την 1-4-2021 έχει προγραμματιστεί η έναρξη των εργασιών του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΠΡΟΒΑΛΙΣΜΑ & ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΜΟΡΓΟΥ». Η εκτέλεση των εργασιών αυτών έχει ως συνέπεια να κλείσει ο δρόμος μετά το Κοιμητήριο των Καταπόλων και προς τα «Νερά», για όσο χρόνο χρειαστεί ώστε ο δρόμος να παραδοθεί στο κοινό, σε κατάσταση βελτιωμένη και ασφαλέστερη.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι του οικισμού «Νερά» να δείξουν κατανόηση και να λάβουν τα μέτρα τους σχετικά με την πρόσβασή τους στα σπίτια τους, για όσο χρονικό διάστημα ο δρόμος θα είναι κλειστός. Από πλευράς του Δήμου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να εκτελεστούν με ταχύ ρυθμό για την όσο το δυνατό γρηγορότερη απόδοση του δρόμου στους χρήστες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News