Αμοργός: Συζήτηση για τον τουρισμό αλλά και απολογισμός διανομής προϊόντων

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και ο Δήμος Αμοργού προχωρεί σε ένα ακόμη webinar με στόχο την βελτίωση των επιχειρηματίων σε θέματα που τους αφορούν άμεσα και με τα νέα δεδομένα που έρχονται ως αποτέλεσμα της πανδημίας.. Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα και όπως διαβάζουμε στη σελίδα του Δήμου Αμοργού " Βρισκόμαστε πιά μπροστά στο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού. Μετά την αντιμετώπιση της πρώτη φάσης της πανδημίας COVID-19, επιστρέφουμε με υπευθυνότητα και αισιοδοξία στην κανονικότητα. Όλοι συμφωνούμε πως θα είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για τις επιχειρήσεις μας.

Έχουμε όμως την ευθύνη από κοινού να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και τις δράσεις για την προβολή της Αμοργού ως τον ιδανικό προορισμό διακοπών. Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αμοργού,σας προσκαλεί το Σάββατο 06/06/2020 και ώρα 17:00 μμ στη τηλεδιάσκεψη με θέμα το συντονισμό προβολής και ανάδειξης της Αμοργού.

Να σας ενημερώσουμε για όσα εχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα, για τα δεδομένα που υπάρχουν και να συναποφασίσουμε για τις μελλοντικές δράσεις. Κανείς δεν πρέπει να λείπει από τη συνάντηση. Να καταθέσουμε απόψεις, να προτείνουμε δράσεις, να οργανώσουμε την υλοποίηση τους.

Για να συνδεθείτε στην τηλεδιάσκεψη θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή “Zoom For Meetings” στον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό σας. Αφού εγκατασταθεί η εφαρμογή ανοίξτε το σύνδεσμο που ακολουθεί την ώρα της τηλεδιάσκεψης, σημπληρώστε το όνομα σας στην φόρμα που θα σας εμφανιστεί, και αποδεχτείτε την χρήση ήχου και κάμερας από την εφαρμογή".

Αμοργός: Διανομή τροφίμων σε 23 οικογένειες

dianomi-trofimon-1200x800.jpg

Ο Δήμος Αμοργού ενημερώνει ότι από το Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου, σήμερα Παρασκευή 05-06-2020, διανεμήθηκαν σε είκοσι τρία (23) νοικοκυριά, δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, οι παρακάτω ποσότητες τροφίμων  των ΤΕΒΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής):

  1. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις του 1 κιλού, τεμάχια    75
  2. Μέλι βάζο γυάλινο των 500 γρ., τεμάχια 75
  3. Σπαγγέτι μακαρόνια των 500 γρ., τεμάχια 184
  4. Χυλοπίτες χωριάτικες των 500 γρ., τεμάχια 184
  5. Νέκταρ χυμός του ενός λίτρου, τεμάχια 184
  6. Ρύζι Καρολίνα των 500 γρ., τεμάχια  184
  7. Φακές ψιλές των 500 γρ., τεμάχια  184
  8. Φασόλια μέτρια των 500 γρ., τεμάχια  184
  9. Τοματοπολτός των 410 γρ., τεμάχια 184  

Προσεχώς αναμένεται η παραλαβή 184 τεμαχίων ζάχαρης του 1 κιλού και ποσότητες οπωροκηπευτικών προϊόντων για διανομή σε δικαιούχους Κ.Ε.Α.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News