Ανδρος: Δάσκαλος πολεμικών τεχνών παρενόχλησε σεξουαλικά 15χρονη

Η είδηση έσκασε νωρίς το πρωί μέσα από την ιστοσελίδα bloko.gr που έχει άμεση σχέση με ζητήματα που αφορούν αστυνομικά θέματα... Και όπως διαβάζουμε "Είναι νοσηρό σύμπτωμα της εποχής; Ένα κάτοπτρο πάνω στο οποίο αντανακλάται η φρίκη της διαρκούς διαστροφής; Μήπως συνέβαιναν αλλά δεν καταγγέλλονταν; Μήπως οι καταγγελίες έρχονται ως τοξικό σύμπτωμα που υποκρύπτει άλλου είδους κίνητρα κι επιδιώξεις; Το σίγουρο είναι ότι όπως και να έχει, πρόκειται για ένα παθολογικής φύσης κοινωνικό φαινόμενο που απαιτεί από τις αρμόδιες κρατικές αρχές παιδείας, πρόνοιας κοκ να εγκύψουν, ν' αναλύσουν και να βρουν μεθόδους αντιμετώπισης της παθογένειας.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι σε νησί των Κυκλάδων αυτή την φορά, καταγγέλθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών. Ο ύποπτος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε βάρος 15χρονης μαθήτριας του, από την οποία -όπως αναφέρεται- ζήτησε μετά το πέρας της εκγύμνασης να ξεντυθεί για για να ... επιθεωρήσει τη σωματική και μυική πρόοδο του κοριτσιού. Στη συνέχεια και σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις αλλά και την ... δάγκωσε!!! Το κοριτσάκι παρά τη χυδαία επίθεση, κατάφερε να ξεφύγει, ενημέρωσε τον πατέρα της και ο τελευταίος την αστυνομία".

Και λίγο αργότερα είχαμε όχι μόνο την επιβεβαίωση, αλλά και την γνωστοποίηση του νησιού και της εξέλιξης από τη στιγμή που έχουμε πλέον σύλληψη... Τι έγινε γνωστό; Υπόθεση ασέλγιας σε ανήλικο κορίτσι απασχολεί από χθες την Ανδρο.. Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή στην Αθήνα, ο δράστης, ο οποίος ήταν αθλητικός εκπαιδευτής, θα οδηγηθεί αύριο, με τη διδικασία του αυτόφωρου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου".

Με πληροφορίες και από την εφημερίδα "Κοινή Γνώμη"  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News