Αντίπαρος: Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 65χρονου

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες είχαν πέσει σε συγγενικό πρόσωπο. Υπήρχε άλλωστε και η συζήτηση σε έντονους τόνους που είχε διεξαχθεί το προηγούμενο βράδυ σε δημόσιο χώρο (εστιατόριο)... Και σχεδόν δέκα ημέρες αργότερα, έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την λύση της υπόθεσης.. Αναφερόμαστε στην ανθρωποκτονία 65χρονου επιχειρηματία στην Αντίπαρο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της συνελήφθη ο γιος του θύματος, για τον οποίο είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης. Η ανθρωποκτονία του 65χρονου (με διπλό διαβατήριο και ο οποίος διατηρούσε μικρή ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Αντίπαρο) , ο οποίος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος μέσα στο σπίτι του, στην Αντίπαρο, την 22 Ιουλίου 2018, εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη χθες το βράδυ, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, για το οποίο είχε εκδοθεί ήδη σχετικό ένταλμα σύλληψης, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν ενδελεχείς αυτοψίες, ιατροδικαστική εξέταση του θύματος και συλλογή, αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, με βάση τα οποία σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, που προσδιόριζε την εμπλοκή του συλληφθέντα στην ανθρωποκτονία.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του, από τον αρμόδιο Ανακριτή. Σημειώνεται ότι η σορός του θύματος έφερε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο στη πλάτη, καθώς και κακώσεις από στραγγαλισμό, που εκτιμάται ότι προκλήθηκαν νυχτερινές ώρες της 21 Ιουλίου 2018. Πρωινές ώρες της επομένης (22 Ιουλίου 2018) ο συλληφθείς αποχώρησε εσπευσμένα από την Αντίπαρο και την ίδια ημέρα κατέφυγε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ισπανία), μέσω του αερολιμένα Αθηνών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και ανοίγει ο δρόμος για την δικαστική αίθουσα 

Φωτογραφία και πληροφορίες από την ιστοσελίδα fileleutheros.net