Απέδρασε η Σταμάτη

Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε; Εδώ έχουν φύγει άλλοι κι άλλοι, η Βίκυ Σταμάτη που έχει ως κίνητρο την αγάπη για το παιδί της δεν θα το έκανε.... Και έτσι έσκασε πρωί πρωί ή είδηση: Απέδρασε τα ξημερώματα από το Δρομοκαϊτειο η Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απέδρασε τη νύχτα (από τις 1 έως τις 3 τα ξημερώματα), ενώ η αστυνομία ειδοποήθηκε στις 06:05 το πρωί.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκίσκος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Οπως είπε η τελευταία φορά που μίλησε μαζί της ήταν χθες το  βράδυ, γύρω στις 9 σε ένα μίνι απολογισμό κινήσεων μετά την απόρριψη του αιτήματός της για αποφυλάκιση. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας  τον ευχαρίστησε για τα όσα έχει κάνει για εκείνη και του είπε ότι τίποτα δεν θα την εμποδίσει από το να είναι μαζί με το παιδί της και ότι το προτιμά από το να πεθάνει στο Δρομοκαίτειο. «Ηταν απογοητευμένη και έκλαιγε», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο protothema.gr, μετά τις καταγγελίες για τις φρικτές συνθήκες που βιώνει στο Δρομοκαΐτειο, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε ζητήσει την αποφυλάκισή της, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του οκτάχρονου  Ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι η κ. Σταμάτη ζητούσε και ζητά «μόνο να βρεθεί εκ νέου κοντά στο παιδί της», ενώ σημείωσε πως θα ζητήσει από το Δικαστήριο αυτοψία στο χώρο όπου η κυρία Σταμάτη κρατείται, προκειμένου να διαπιστωθούν οι τραγικές συνθήκες τις οποίες η ίδια βιώνει.