Αρση απαγορευτικού, φεύγει το «Blue Star Naxos»

Αποκαθίστανται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες σε όλη τη χώρα, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την εξασθένηση των ανέμων. Και μάλιστα είχαμε απαγορευτικό απόπλου από το πρωί της Πέμπτης… Μετά τις 15.00, τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου διεξάγονται κανονικά, ενώ πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες, λόγω της αυξημένης κίνησης ενόψει της Πρωτοχρονιάς, έχουν προχωρήσει σε έκτακτες και τροποποιημένες δρομολογήσεις σε διάφορα λιμάνια της χώρας. Το πρώτο πλοίο που έφυγε ήταν το Andros προς τις Βόρειες Κυκλάδες….

Για τη Παροναξία θα έχουμε σε λίγη ώρα (17:30) την αναχώρηση του Blue Star Naxos προς Πάρο – Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες αλλά και την Αμοργό όπου θα μείνει το Σάββατο για την Πρωτοχρονιά. Το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει το Blue Star Delos για Παροναξία και επιστροφή το απόγευμα ενώ και το Blue Star Paros θα φύγει για τις Βόρειες Κυκλάδες…

Αναφορικά με τη Σύρο, σήμερα θα υπάρξουν δύο δρομολόγια από τον Πειραιά. Στις 16:00 αναχώρησε το Blue Star 1, ενώ στις 22:30 αναμένεται να αναχωρήσει το Blue Star 2 που ήταν αποκλεισμένο στα Δωδεκάνησα και αυτή την ώρα ταξιδεύει προς Πειραιά.

Όσοι είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν σήμερα, καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News