Αθήνα: Θύμα ληστείας ο Ναξιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Κορρές στο Σύνταγμα

«Δυσάρεστη εμπειρία» αλλά και αίίσθημα ενοχής, .. Συγκλονιτική αν μη τι άλλο η περιγραφή από τον Ναξιώτη επιχειρηματία, Γιώργο Κορρέ, ιδρυτής και πρόεδρος της ομώνυμης εταιρείας καλλυντικών ("Κορρές"), σε ανάρτησή του στα social media και με σημείο αναφοράς την επίθεση που δέχθηκε μαζί με δύο συνεργάτες του από την Ασία (σ.σ. τους φιλοξενούσε και ήθελε να τους δείξει την Athens by night), το βράδυ της Πέμπτης κι ενώ βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος (!!) 

Οπως περιγράφει ο ίδιος, στις 8 το βράδυ της Πέμπτης περπατούσαν στην πλατεία Συντάγματος πηγαίνοντας σε μια επόμενη συνάντηση, οι δύο συνεργάτες του κ. Κορρέ διαπίστωσαν ότι κάποιος τους λέρωσε τα σακάκια με υγρό μέικ απ. Αφησαν τις τσάντες τους κάτω για να καθαρίσουν με υγρά μαντηλάκια τα ρούχα τους και τότε εμφανίστηκαν άγνωστοι και τους άρπαξαν την τσάντα του ενός.

«Κοιταζόμαστε σαν ηλίθιοι, απολύτως παραδομένοι στην αφέλειά μας και στην αδυναμία μας να καταλάβουμε ότι υπήρξαμε "στόχοι" για τουλάχιστον 5 λεπτά», ενώ εκτός από τη ντροπή, ο Γιώργος Κορρές νιώθει και… ενοχές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά,  καθώς δεν μπόρεσε να προστατέψει τους συνεργάτες τους.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Κορρέ στην προσωπική του ιστοσελίδα στα social media: