ΔΕΔΔΗΕ: Τρίωρη σχεδόν διακοπή ρεύματος (19/09) σε περιοχές Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Αχ αυτές οι διακοπές (προσωρινές) διακοπές ηλεκτροδότησης... Συνεχίζονται με αμείωτο ρυμθμό και το ευχάριστο είναι ότι οι περισσότερες εξ αυτών είναι προγραμματισμένες. Οπότε; "Εχουν γνώσιν οι φύλακες" για ότι αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες....   Κάτι οι άσχημες καιρικές συνθήκες (ξηρασία), κάτι οι εργασίες συντήρησης που πρέπει να γίνουν στο σύνολο των υποδομών όσον αφορά τα ηλεκτροφόρα καλώδια, κάτι οι δοκιμές στο νέο εργοστάσιο που είναι υπό κατασκευή και έτσι αύριο Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, η ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιεί για ένα υπό έλεγχο black out ηλεκτρικής ενέργειας σε συγκεκριμένες περιοχές και για ορισμένο χρόνο διάστημα... 

Κι έτσι σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 11:30 στις περιοχές: Ποταμιά, Τσικαλαριό, Δαμαριώνα, Χαλκί, Κεραμί, Δαμαλάς, Φιλώτι, Απείρανθος, Δανακός, Μουτσούνα, Πανορμός, Κουφονήσι, Σχοινούσα και Ηρακλεά". 

Λίγο αργότερα για τον ίδιο λόγο (εκτέλεση έργων) θα έχουμε διακοπή ρεύματος από τις 12:00 έως τις 12:30 και πάλι στις ίδιες περιοχές, ήτοι:Ποταμιά, Τσικαλαριό, Δαμαριώνα, Χαλκί, Κεραμί, Δαμαλάς, Φιλώτι, Απείρανθος, Δανακός, Μουτσούνα, Πανορμός, Κουφονήσι, Σχοινούσα και Ηρακλεά" 

και τέλος για τον ίδιο λόγο (εκτέλεση έργων) θα έχουμε διακοπή ρεύματος, αυτή τη φορά δίωρη: από τις 12:00 έως τις 14:30 στις περιοχές: Κόρωνος, Κωμιακή, Απόλλωνας, Σκαδό, Λυώνας, Ναυτικό Κλιμάκιο Αργοκοιλιώτισσας" 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News