ΕΑΣ Νάξου: Το "ευχαριστώ" και το μότο που κάνει τη διαφορά: "όλοι μαζί μπορούμε"

Ποιο είναι το μυστικό της ΕΑΣ Νάξου; Σίγουρα η ποιότητα των προϊόντων της. Όμως, αυτό που κάποιοι ξεχνούν είναι ότι πίσω απ όλα είναι οι άνθρωποι. Και η ΕΑΣ Νάξου δεν είναι απλά ένας συνεταιρισμός . Είναι μια μαγιά ανθρώπων που δουλεύουν όλοι μαζί για το κοινό καλό… Και βέβαια στη μάχη που δίνουν ώστε τα προϊόντα της Νάξου (και των Μικρών Κυκλάδων) να μεταφερθούν στην ώρα τους και να παραδοθούν στους συνανθρώπους μας, υπάρχουν δύο ακόμη … σύμμαχοι: η ακτοπλοϊκή εταιρεία «Blue Star Ferries» και η μεταφορική εταιρεία «ΕΡΜΗΣ». Αποτέλεσμα; Το καλύτερο δυνατό και η ΕΑΣ Νάξου είναι πάντα συνεπής στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει αρχικά απέναντι στα μέλη της, τους παραγωγούς και στη συνέχεια σε όσους έχουν ανάγκη..

Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου προχώρησε σε ανοιχτή επιστολή λίγο πριν το Πάσχα ώστε να ευχαριστήσει με τον δικό της τρόπο όσους βοηθούν ώστε η κοινωνική δράση της «Ένωσης» να ολοκληρωθεί… Και μάλιστα είναι κάτι που δεν έχει παρελθοντικό χρόνο, από τη στιγμή που υπάρχει συνέχεια…

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. εδώ και χρόνια επιδεικνύει εμπράκτως κοινωνική ευθύνη, στεκόμενη στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής συνεχίζει να προσφέρει μεγάλες ποσότητες κρέατος, πατάτας και τυροκομικών προϊόντων σε Εκκλησιαστικά ιδρύματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Με την παρούσα ανακοίνωση, λοιπόν, η Ε.Α.Σ. Νάξου θέλει να ευχαριστήσει όχι μόνο όλους τους παραγωγούς της, οι οποίοι, δίχως τον παραμικρό δισταγμό, προσέφεραν τα προϊόντα τους για τον ιερό τούτο σκοπό, αλλά και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries και τη μεταφορική εταιρεία ΕΡΜΗΣ, που από κοινού μετέφεραν δωρεάν τα προϊόντα της δωρεάς της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. στον τελικό τους προορισμό.

Τόσο η Blue Star Ferries όσο και η εταιρεία ΕΡΜΗΣ συνεχώς υποστηρίζουν, με πολύτιμες ενέργειες, την κοινωνική δράση που εφαρμόζει η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε., κάτι που έκαναν και τώρα, αποδεικνύοντας, έτσι, ότι, με συλλογική προσπάθεια, μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας.

Η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. θα συνεχίσει στο μέλλον να επιδεικνύει έμπρακτα κοινωνική ευθύνη και είναι μεγάλη της χαρά να γνωρίζει ότι η Blue Star Ferries και η εταιρεία ΕΡΜΗΣ θα βρίσκονται στο πλευρό της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News