Ας είναι ελαφρύ το χώμα

Η μικρή κοινωνία της Νάξου πενθεί την απώλεια του Ιωσήφ Βουτσίνου, ενός εκ των πλέον εκλεκτών μελών της με τους δύο γιους του Στέφανο και Βαγγέλη να έχουν άμεση εμπλοκή με τα αθλητικά δρώμενα του νησιού. Μάλιστα έως πρόσφατα, ο μικρότερος εκ των δύο, ο Βαγγέλης είχε ρόλο παίκτη – παράγοντα και ενίοτε προπονητή στον Αστέρα Τραγαίας, αλλά φέτος είχε εμπλοκή και με το μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ. Από τη πλευρά του ο Στέφανος έχει διατελέσει και πρόεδρος στον Πανναξιακό ΑΟ αμφότεροι δε τρέχουν την οικογενειακή επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών…

Ο Αστέρας Τραγαίας με αφορμή την απουσία του Ιωσήφ Βουτσίνου έστειλε συλλυπητήρια επιστολή προς τον Βαγγέλη Βουτσίνου όπου εκφράζει τα θερμά συλληπτήρια για την απώλεια του αγαπημένου πατέρα.

Η επιστολή (υπογράφει ο πρόεδρος Μιχάλης Παραράς και ο γραμματέας Μανώλης Παραράς) αναφέρει:

«Το Δ.Σ. και οι αθλητές του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο μέλος της οικογένειας του συλλόγου μας, κο. Βουτσίνο Ευάγγελο, ο οποίος θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. Καλό κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια Βουτσίνου.

Ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ δηλώνει ότι αντί στεφάνου, τιμώντας την μνήμη του Ιωσήφ Βουτσίνου, θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγ. Θαλλελαίου».