Εκτακτο: 135 κιλά κοκαϊνης βρέθηκαν σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα

Απίστευτο… Μόλις μερικές ημέρες μετά την αποκάλυψη για το κύκλωμα  διακίνησης κοκαϊνης στο οποίο εμπλέκονται ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα και επιχειρηματίες (σ.σ. ήδη έχουν πέσει και οι πρώτες μηνύσεις από επώνυμους ότι δεν εμπλέκονται και κακώς έχουν στοχοποιηθεί) έρχεται εντοπισμός ποσότητας – μαμούθ ναρκωτικών που προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά….

Τι εννοούμε; Μα πολύ απλά ανακοινώθηκε πριν λίγο ότι βρέθηκαν 135 κιλά κοκαϊνης (!!!)σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος και όπως ανακοινώθηκε συνελήφθη ένας Σέρβος. Στο σπίτι βρέθηκαν 12.000 ευρώ όμως η αξία της κοκαϊνης ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση στο πολυτελές διαμέρισμα του αλλοδαπού διακινητή. Η εισβολή στο διαμέρισμα έγινε σε χρόνο ρεκόρ, με συνέπεια ο ύποπτος να πιαστεί κυριολεκτικά στον... ύπνο και να βρεθεί με χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ένταλμα για εξονυχιστική έρευνα της πολυτελούς κατοικίας και ερευνούν τον ρόλο του αλλοδαπού συλληφθέντα. Πρόκειται δηλαδή για ηγετικό μέλος του κυκλώματος ή για από φύλακα των ναρκωτικών; 

Εικάζεται πως πρόκειται για το κύκλωμα που διακινεί ναρκωτικά σε νυχτερικά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής για τον εντοπισμό κι άλλων σπιτιών ή ατόμων, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες μέλη. Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Από την πιθανή ομολογία του αναμένεται να προκύψουν και άλλα στοιχεία, όπως και ονόματα συνεργατών, αλλά και πελατών.