Εκτακτο - Τήνος: Νεκρός ο γνωστός ζωγράφος Σπύρος Μεταξάς

Τήνος

Σε κατάσταση σοκ η τοπική κοινωνία της Τήνου 

Νωρίς το πρωί της Κυριακής 10 Απριλίου, ο γνωστός ζωγράφος Σπύρος Μεταξάς (σ.σ. ιδιοκτήτη του Οίκου Τέχνης) βρέθηκε νεκρός.... 

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοτώθηκε από συντοπίτη του ηλικιωμένο, ο οποίος για άγνωστο λόγο τον πυροβόλησε εξ επαφής με δίκανο όπλο (!!!) 

Μάλιστα, πυροβόλησε και εναντίον των αστυνομικών όταν αυτοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν όταν έγινε γνωστή η ενέργειά του... 

Ο αγιογράφος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του, όταν ο δράστης που πιθανότατα είχε στήσει καρτέρι, τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κόλλησε την καραμπίνα, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε.

Μάλιστα, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ ο δραστης συνελήφθη αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εμφανίζεται άκαμπτος και αμετανόητος και μέσα στο τμήμα φωνάζει και βρίζει: «Καλά του έκανα!». 

Πληροφορίες του protothema.gr, αναφέρουν πως ο δολοφόνος, συνταξιούχος και υπερήλικας, ήταν ένα άτομο προβληματικό που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί.

Το θύμα, ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος απο οικογένεια αγιογράφων, λένε κάτοικοι πως ίσως «πλήρωσε» τη μανία του δράστη ο οποίος όπως χαρακτηριστικά λένε τα «έβαζε» με όλο τον κόσμο και ξεσπούσε χωρίς λόγο και αφορμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News