Ελλάδα: Παναγιώτης - Ραφαήλ, ένας πρωταθλητής της ζωής

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός ε; Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του Παναγιώτη - Ραφαήλ και προκάλεσε την κινητοποίηση όλης της Ελλάδας. Ολοι θυμόμαστε την αντίδραση των συμπολιτών μας ώστε να μπορέσει ο μικρός να κάνει το ταξίδι στην Αμερική, να πραγματοποιήσει την επέμβαση, την θεραπεία και να γυρίσει νικητής..

Με την αφορμή αυτή, η οικογένεια του παιδιού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή που της παρείχε, μέσω ανάρτησής της στα social media.

«Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… Πέρασε ήδη ένας χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε τον αγώνα μας για να βελτιώσουμε τη ζωή του παιδιού μας», αναφέρουν αρχικά οι γονείς του μικρού.

Προσθέτουν πως πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα «που βρήκε συμμάχους μας όλους εσάς. Με την αγάπη σας σταθήκατε δίπλα μας σαν να ήταν δικό σας παιδί. Και ο αγώνας όλων μας δικαιώθηκε».

«Τα συναισθήματά μας είναι πολλά αλλά ένα είναι το κυρίαρχο. Η ευγνωμοσύνη. Χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Σας ευχαριστούμε που κάνατε τη ζωή του Παναγιώτη Ραφαήλ πιο όμορφη. Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Έχουμε όμως την υπομονή να τον διανύσουμε με αισιοδοξία και ελπίδα. Και αυτό χάρη σε εσάς».

Τέλος, η οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ τονίζει πως κάθε καινούρια κατάκτηση του μικρού θυμίζει πως «όλοι μαζί κάναμε το αδύνατο δυνατό. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!».

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News