Ελλάδα - Πάτμος: Υπό κράτηση 3 νεαροί που έσπασαν την καραντίνα

Υπό κράτηση είναι τρία άτομα που έσπασαν την καραντίνα και ταξίδεψαν με το πλοίο Blue Star 1 από την Πάτμο (σ.σ. βρίσκονταν για διακοπές στη Λέρο), προχώρησαν οι Λιμενικές αρχές το απόγευμα της Κυριακής, στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για τρεις νεαρούς που έκαναν διακοπές στη Λέρο, είχαν διαγνωσθεί θετικοί (σ.σ. κάποιοι επιμένουν ότι είναι οι δύο εκ των τριών) στον κορονοϊό και τους είχε δοθεί οδηγία να παραμείνουν σε καραντίνα στο νησί των Δωδεκανήσων.

Οι τρεις νεαροί Έλληνες, ηλικίας περίπου 25 ετών, όμως, όχι μόνο δεν ακολούθησαν τις εντολές των αρχών, αλλά αποφάσισαν και να ταξιδέψουν από την Πάτμο για τον Πειραιά. Μάλιστα, υπήρχε και τέταρτο άτομο στην παρέα, το οποίο παρέμεινε εμπύρετο στο νησί.

Οι τρεις νεαροί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι υπο κράτηση και αναμένεται ο Εισαγγελέας, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Οσο για το πρόστιμο; Με βάση τις πρώτες πληροφορίες είναι στα 5.000 ευρώ

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι υπόλοιποι επιβάτες του πλοίου αποβιβάστηκαν κανονικά από το πλοίο και συνεχίζαν κανονικά τη πορεία τους ...

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News