Ελλάδα - Πάτρα: Ακυρώθηκε το Καρναβάλι που πάει για τον ...Ιούνιο (!!!)

Να υπακούσει στην απόφαση που ελήφθη για την ακύρωση όλων των καρναβαλιών σε όλη την χώρα αποφάσισε και ο Δήμος Πατρέων μετά από έκταση συνεδρίαση που όμως θα έχει και συνέχεια...  Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης είπε: «Οφείλουμε να υπακούσουμε στην εντολή του υπουργείου».

"Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός. Είχαμε τη φιλοδοξία ότι θα ήταν το καλύτερο Καρναβάλι πλην όμως σε μία τέτοια απόφαση των επιστημονικών φορέων τα πράγματα δεν μπαίνουν στη ζυγαριά."

Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στους... αντάρτες που θα παρελάσουν κανονικά ζήτησε να υπακούσουν και να ακυρώσουν τις δράσεις τους. Ο Δήμος υπόσχεται καλοκαιρινό καρναβάλι και μάλιστα υποστήριξε πως θα διοργανωθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Τόνισε δε ότι θα κινήσει γη και ουρανό ώστε να διεκδικήσει από την Πολιτεία αποζημίωση για τον Δήμο και τους επαγγελματίες... 

Το απόγευμα θα γίνει έκτακτη Συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 17.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με θέμα την ακύρωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Αντάρτικο ...  Το δικό τους αντάρτικο ετοιμάζουν όπως όλα δείχνουν αρκετά καρναβαλικά πληρώματα. Δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν την δική τους παρέλαση με δική τους μουσική κάλυψη. «Δεν κάνουμε πίσω» δηλώνουν αποφασισμένοι. Ενώ όπως δηλώνουν στο patrasevents,gr συνεχίζουν κανονικά να μοιράζουν τις στολές τους.

Πάνω από 20 group αναμένεται να στήσουν τη δική τους γιορτή ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης και στον κορωνοϊό.