Ελλάδα: Πληροφορίες ζητάει η οικογένεια του 34χρονου Μάριου που χάθηκε άδοξα στην άσφαλτο

«Πενήντα μέρες μετά από αυτήν την κακιά στιγμή, χάρη σε αυτό το απάνθρωπο και ανάλγητο κράτος που ζούμε και την γραφειοκρατία του, μια μάνα, μια αδερφή, μια οικογένεια ολόκληρη, δεν έχει μάθει ούτε λέξη για το πώς συνέβη το κακό. Τι έγινε, πως έγινε και τόσο άδικα έφυγε ο Μάριος τους, ο Μάριος μας». Αυτό αναφέρει ανάρτηση στο διαδίκτυο από χθες το βράδυ και έχει σχέση με το ατύχημα που συνέβη το βράδυ της 29ης Αυγούστου επί της Λεοφόρου Καβάλας στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος του κολυμβητηρίου Χαϊδαρίου... 

Θύμα, ο 34χρονος Μάριος με καταγωγή από τη Νάξο ενώ παρά το γεγονός ότι έγινε τηλεφωνική κλήση για έλευση Αστυνομίας και ΕΚΑΒ, ουδείς έως σήμερα δεν έχει δώσει επίσημα στοιχεία για το ατύχημα στην Αστυνομίας με την πληροφορία να αναφέρει ότι εμπλέκεται νταλίκα... Και όπως είναι λογικό η οικογένεια και οι φίλοι του Μάριου βρίσκονται μετέωροι καθότι δεν έχουν πάρει ακόμη απάντηση πως χάθηκε το αγαπημένο τους παιδί, ο αγαπημένος σύντροφος, ο φίλος...  

Και όπως τονίζεται στην ανάρτηση " Όποιος κι αν είσαι, μίλα, μη σωπαίνεις, μη γίνεσαι συμμέτοχος στην οδύνη μιας οικογένειας να μη μπορεί να μάθει το πώς έχασε τον άγγελο της. Τρόποι υπάρχουν, με ένα μήνυμα έστω κι ανώνυμα, θα βρεθεί ο τρόπος, θα βρεθεί για να κάνεις το καλό. Ανθρωπιά ψάχνουμε και δεν μπορεί να χάθηκε, θα υπάρχει ακόμα»

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

" .29/08/2019... περίπου 11.30 το βράδυ.. Λεωφόρος Καβάλας στο ρεύμα προς Αθήνα μπροστά στο φανάρι στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου..Η στιγμή που μια νταλίκα μαζί με μια κακιά μοίρα,έπαιζε ένα άσχημο παιχνίδι σε ένα παλικάρι μόλις 34 ετών..Η μαύρη στιγμή και η κακή ώρα που έφυγε ο Μάριος μας,το παιδί μας,ο αδερφός μας,ο φίλος μας,ο άγγελος μας ..50 μέρες μετά από αυτήν την κακιά στιγμή,χάρη σε αυτό το απάνθρωπο και ανάλγητο κράτος που ζούμε και την γραφειοκρατία του, μια ΜΑΝΑ,μια αδερφή,μια οικογένεια ολόκληρη,δεν έχει μάθει ούτε λέξη για το πώς συνέβη το κακό.Τι έγινε,πως έγινε και τόσο άδικα έφυγε ο Μάριος τους,ο Μάριος ΜΑΣ. .

Εσύ λοιπόν φίλε μου που διαβάζεις αυτές τις γραμμές αυτή τη στιγμή,μπορείς να νοιώσεις τι σημαίνει η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου ? Μπορείς να συναισθανθεις τον πόνο μιας ΜΑΝΑΣ ,που έχασε το παιδί της και ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ δεν έχει δικαίωμα να μάθει το πώς έχασε ότι πολυτιμότερο έχει ο άνθρωπος πάνω στη γη ? Αν μπορείς κάνε κάτι.Σε παρακαλώ,σε παρακαλούν όλοι όσοι αγάπησαν αυτό το παλικάρι,κάνε το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις στην μνήμη αυτού του παιδιού. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σου του κειμένου που διαβάζεις ,για σένα θα είναι υπόθεση δευτερολέπτων. Για μια οικογένεια όμως είναι υπόθεση ζωής που ΕΦΥΓΕ..

Και εσύ άνθρωπε,που βλέπεις την κοινοποίηση αυτή και εκείνη την κακιά ώρα ήσουν εκεί καί είδες ένα παλικάρι να φεύγει μπροστά στα μάτια σου ,θα παραμείνεις βουβός και απαθής ? Σε παρακαλώ μη μένεις άπραγος απέναντι σε αυτό το κακό.Μπορεί να είσαι το παλικάρι με τη μηχανή που σταμάτησε πάνω από το σώμα του Μάριου στην άσφαλτο,είπε ένα "ωχ Παναγία μου " και έφυγε.. Ίσως είσαι εσύ που πήρες το ΕΚΑΒ βλέποντας το κακό να συμβαίνει μπροστά σου ..

Όποιος κι αν είσαι,ΜΙΛΑ ,ΜΗ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ,μη γίνεσαι συμμέτοχος στην οδύνη μιας οικογένειας να μη μπορεί να μάθει το πώς έχασε τον άγγελο της.. Τρόποι υπάρχουν,με ένα μήνυμα έστω κι ανώνυμα,θα βρεθεί ο τρόπος,θα βρεθεί για να κάνεις το καλό.. ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ και δεν μπορεί να χάθηκε,θα υπάρχει ακόμα.. Άραγε κάνουμε λάθος,τι λες ?

Υ.Σ. Ε-mail επικοινωνίας:[email protected]"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News