Ελλάδα: Συνάντηση για ζητήματα μοτοποδηλάτων με αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης

"...Κάνοντας μια αποτίμηση της συνάντησης, το προεδρείο της ομοσπονδίας μας, για πρώτη φορά βρήκε περιβάλλον φιλικό και ανακάλυψε πως επιτέλους υπάρχουν άνθρωποι που θα δουλέψουν για την επίλυση των προβλημάτων χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με πράξεις". Με την πρόταση αυτή κλείνει το ευχαριστήριο - ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Ιδιοκτητών και εκμισθώσεων ενοικιαζομένων Μοτοποδηλάτων για τη συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (σ.σ. ανάμεσά τους και ο Ναξιώτης Κώστας Φάρκωνας) που έγινε την περασμένη Πέμπτη (13/02) με την παρέμβαση της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού... Και όπως τονίζεται για πρώτη φορά υπήρξε άμεση ανταπόκριση και το κυριότερο άκουσαν τα αιτήματα της Ομοσπονδίας... Οπότε; περιμένουμε τα αποτελέσματα 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης αναφέρει: 

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινωσουμε πως την Πέμπτη 13/02/2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο υπουργείο μεταφορών μεταξύ του υφυπουργού κου Ιωάννη Αχ. Κεφαλογιαννη και του προεδρείου της ομοσπονδίας μας.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, ο υφυπουργός αποδείχθηκε άριστος γνωστής των θεμάτων που συζητήθηκαν και άκουσε τις θέσεις μας με μεγάλη προσοχή . Συζητήσαμε για περίπου 2,5 ώρες και προς τιμήν του δεν μας έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια αλλά υποσχέθηκε να σκύψει, μαζί με το επιτελείο του υπουργείου, πάνω από τα προβλήματα του κλάδου και να δώσει λύσεις.

Παθογένειες του παρελθόντος, λάθη προηγούμενων κυβερνήσεων, παραλείψεις και αδικίες δείχνουν να μπαίνουν στο χρονοντούλαπο και μας έγινε σαφές πως η βούληση του υπουργείου και εν γένει όλης της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουμε σε νέες βάσεις ώστε να επιτύχουμε την ευημερία του κλάδου.

Ειδική μνεία και αμέτρητα εύσημα οφείλουμε να αποδώσουμε προς το πρόσωπο της βουλευτού κας Αικατερίνης Μονογυιού  , η οποία έπραξε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της συνάντησης. Ήταν παρούσα στην συνάντηση αυτή, άκουσε τα δίκαια αιτήματα μας και υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι χρειαστεί για την δίκαιη επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Κάνοντας μια αποτίμηση της συνάντησης, το προεδρείο της ομοσπονδίας μας, για πρώτη φορά βρήκε περιβάλλον φιλικό και ανακάλυψε πως επιτέλους υπάρχουν άνθρωποι που θα δουλέψουν για την επίλυση των προβλημάτων χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με πράξεις".