Ελλάδα - Τρίκαλα: Ναξιώτης φοιτητής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

Νάξος - Δυστύχημα

Μοιραία αποδείχτηκε η βόλτα με τις μηχανές για 21χρονο Ναξιώτη (είχε μεταβεί για επίσκεψη σε φίλο του, επίσης Ναξιώτη)  το απόγευμα της Παρασκευής στα ορεινά των Τρικάλων.

Όπως έγινε γνωστό, δύο μηχανές με τρεις νεαρούς ξεκίνησαν για εκδρομή από τα Τρίκαλα με προορισμό την πόλη της Αρτας.

Προπορευόταν ο άτυχος νεαρός έχοντας ως συνεπιβάτη τον 22χρονο φίλο του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 22χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής στο τούνελ μετά τη Μεσοχώρα προς φράγμα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τον οδηγό να προσκρούει σε πυροσβεστικό κρουνό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία και ο 22χρονος να τραυματιστεί.

Οι πληροφορίες του Trikalanews.gr αναφέρουν πως ο 21χρονος κατάγεται από τη Νάξο, ενώ ο 22χρονος - επίσης από τη Νάξο - είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. 

Ο νεαρός από τη Νάξο, σπούδαζε στην Αθήνα - καταγωγή από τον Κινίδαρο - και βρέθηκε στη πόλη των Τρικάλων για να δει τον φίλο του... 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αδικοχαμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Βουλγαρέλι  αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν... 

Ο 22χρονος βρίσκεται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για την ζωή του. Ουσιαστικά βρίσκεται εκεί για προληπτικούς λόγους καθότι είχε ... Αγιο κατά τη σύγκρουση και δεν έπαθε τίποτα. 

Ο 3ος νεαρός της παρέας που ακολουθούσε με την δική του μηχανή βρίσκεται σε κατάσταση ΣΟΚ και επέστρεψε στα Τρίκαλα με όχημα της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News