Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων: "Έκαστος εφ’ ω ετάχθη"

«Σε τίποτε δεν φταίει ο Έλληνας αστυνομικός, να λοιδορείται και να εκτίθεται στα μάτια των συμπολιτών του για τις ανεπάρκειες και τις ευθύνες άλλων. Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι, αντί να σπαταλούν τη δύναμη της αστυνομίας, αλλά και το πολύτιμο χρήμα του ελληνικού λαού». Ποιος τα λέει αυτά και γιατί; Μα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Έκαστος εφ’ ω ετάχθη - Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν».. Και στην ανακοίνωσή τους σχολιάζουν την παρουσία των Αστυνομικών για ένα πρόβλημα τοπικής κοινωνίας σημειώνοντας δε «….δεν είναι δυνατό να στηριχθεί η επίλυσή του στην χρήση αστυνομικής δύναμης»

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:  «Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η πρόληψη και η καταστολή της εγκληματικότητας και όχι η αντιπαράθεση με τους συμπολίτες μας για ζητήματα της καθημερινότητας!!!

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ένα πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας της Νάξου, που δεν επιλύθηκε με τον διάλογο, ένα πρόβλημα των τοπικών αυτοδιοικητικών και περιφερειακών οργάνων, όπου ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη της επίλυσής του με όρους κοινωνίας και όχι μικροπολιτικής και μικροκομματικής εκμετάλλευσης, δεν είναι δυνατό να στηριχθεί η επίλυσή του στην χρήση αστυνομικής δύναμης. Σε τίποτε δεν φταίει ο Έλληνας αστυνομικός, να λοιδορείται και να εκτίθεται στα μάτια των συμπολιτών του για τις ανεπάρκειες και τις ευθύνες άλλων. Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι, αντί να σπαταλούν τη δύναμη της αστυνομίας, αλλά και το πολύτιμο χρήμα του ελληνικού λαού».

 

Συνημμένα Αρχεία: