Εντοπίστηκε χασισοφυτεία στη Νάξο

Δύο ημέρες μετά την σύλληψη Ελλήνων για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών μέσω …κρουασάν (!), έρχεται μία ακόμη επιτυχία της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Νάξου καθότι στη περιοχή του Αγίου Πολυκάρπου εντοπίστηκε – μετά από αξιοποίηση πληροφορίας - χασισοφυτεία. Και όπως ήταν λογικό χθες το απόγευμα τα στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του ΛΣ προχώρησαν στην κατάσχεση των 15 δενδρυλλίων κάνναβης με το ύψος τους να φτάνουν ακόμη και τρία μέτρα (!!!) ενώ ήταν φυτεμένα σε γλάστρες…

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου:  

«Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 15 δενδρυλλίων κάνναβης προχώρησαν το απόγευμα στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Νάξου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, τα στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν στην περιοχή Αγίου Πολυκάρπου στη Νάξο, όπου εντόπισαν εντός αγροτεμαχίου το οποίο πλαισιώνονταν από καλαμιώνες, τα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,15 έως και 2 μέτρων και 70 εκατοστών τα οποία βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένα και φυτεμένα σε γλάστρες.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανωτέρω δενδρύλλια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News