Ερχεται το Super Runner και βλέπει και ...Μήλο

Ο χρόνος κυλάει… Η 28η Απριλίου πλέον είναι ένα …τσιγάρο δρόμος. Και όπως είναι λογικό όλοι τρέχουν. Από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και οι άνθρωποι της ακτοπλοΐας. Άλλωστε φέτος, το στοίχημα με τα ταχύπλοα είναι μεγάλο. Και οι άνθρωποι της Golden Star Ferries ποντάρουν πολλά στο νέο τους απόκτημα που φέρει διπλό … όνομα. Οι περισσότερο το γνωρίζουμε ως Super Runner όμως εδώ και μερικές ημέρες που βρίσκεται στον Πειραιά και δη έξω από το υπουργείο Ναυτιλίας είναι ευδιάκριτο και το δεύτερο όνομά του «Άνδρος». Προς τιμή της οικογένειας… Και έχουμε μία ακόμη αποκάλυψη. Ότι ενδεχομένως να το δούμε και φτάνει έως την Μήλο. Ναι σωστά διαβάζετε. Δεν θα φτάνει έως τη Παροναξία αλλά θα πηγαίνει έως τη Σαντορίνη από την Ραφήνα και υπάρχουν σκέψεις και για την Μήλο.

Ας δούμε τι αναφέρει η ιστοσελίδα enandro.gr και ο συντάκτης Τίμος Βικ ενώ η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα ellinikiaktoploia.net

“Το ταχύπλοο της Golden Star Ferries φέρει πλέον ευδιάκριτα το όνομα ΑΝΔΡΟΣ κάτω από το όνομα του αφού τελικά άλλαξε λιμάνι νηολόγησης. Το νέο ανδριώτικης αναφοράς πλοίο, φοράει σιγά-σιγά «τα καλά του» για να ξανοιχθεί σε λίγο καιρό στο Αιγαίο.

Το ταχύπλοο «SuperRunner» βρίσκεται ήδη στο λιμάνι του Πειραιά, αγκυροβολημένο μπροστά από το υπουργείο Ναυτιλίας, όπου προβάρει τα χρώματα της εταιρίας, που είναι το χρυσό αστέρι και μπλε, με κίτρινες πινελιές στην πλώρη και την πρύμνη.

Σε λίγο καιρό θα μπει σε δεξαμενή για τις απαραίτητες εργασίες και ταυτόχρονα θα βελτιώσει τις μηχανές του προκειμένου να αναπτύσσει μεγαλύτερη ταχύτητα.

Το παρθενικό του ταξίδι στις Κυκλάδες - υπό τη νέα ονομασία και ιδιοκτησία - θα το πραγματοποιήσει στις 28 Απριλίου. Θυμίζουμε πως έχει δρομολογηθεί στην γραμμή Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη και ίσως και Μήλο”.