"Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση"

Η Κατερίνα Μεσολογγίτη ξεκίνησε το ταξίδι προς την αιωνιότητα τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/04) μετά από μία σκληρή μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο. Η μάχη σκληρή. Αρκετές φορές βγήκε νικήτρια δίνοντας ελπίδες στους οικείους της... Ομως, στο τέλος, λύγισε. Στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/04 η κοινωνία της Νάξου βουβή συμπαραστάθηκε στην οικογένειά της και έδειξε με την παρουσία της, την εκτίμηση που έτρεφε προς το πρόσωπό της Κατερίνας.  

Και σήμερα, η οικογένεια Μεσολογγίτη με σχετική ανακοίνωση εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο βαρύ της πένθος. Και η ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας αναφέρει 

"Εμείς η οικογένειας του Παναγιώτη και της Μαρίας Μεσολογγίτη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία της αγαπημένης μας κόρης και αδελφής Κατερίνας, που απεβίωσε στις 22 Απριλίου 2016.

Επίσης όλους όσους κατέθεσαν στεφάνια και  έκαναν εισφορές ή και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο έδειξαν την εκτίμηση και τον σεβασμό στην οικογένειά μας και συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος μας.

Όλους εσάς, που αυτά τα τελευταία χρόνια, σταθήκατε δίπλα της στο Γολγοθά και στις δύσκολες ώρες που πέρασε.
Ευχαριστούμε τέλος την ιατρό κ. Α. Κουμαριανού που πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στο πλευρό της αγαπημένης μας Κατερίνας σε αυτόν το δύσκολο αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Οι γονείς  Παναγιώτης και Μαρία Μεσολογγίτη

Τα αδέλφια Γεώργιος και Μιχάλης Μεσολογγίτης
και η αγαπημένη της κόρη Παναγιώτα Μεσολογγίτη.

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα Naxostimes.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News