"Φιλοξενία": Η ώρα (15/03) του απολογισμού έφτασε

Με βασικό σύνθημα «Να μην λείψει κανείς» το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Μαζικής Εστίασης «Φιλοξενία» κλείνοντας την τριετή θητεία του (από την άνοιξη του 2015 με την εκλογή του Αποστόλη Καρεγλά στη θέση του προέδρου) καλεί τους επαγγελματίες της Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στην Εκλογοαπολογιστική του Συνέλευση την Πέμπτη  15 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα στα γραφεία του Σωματείου.

Τι αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση; «Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης «Φιλοξενία» κλείνοντας την τριετή Θητεία του  καλεί τους επαγγελματίες της Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στην Εκλογοαπολογιστική του Συνέλευση την Πέμπτη  15 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα στα γραφεία του Σωματείου (στον Περιφερειακό της Χώρας μετά το Επιμελητήριο πριν τα κατάστημα Ηλεκτρικών συσκευών Μαρούλη).

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Καλούμαστε όλοι να συμμετέχουμε στις διαδικασίες του Σωματείου και να συνεχίσουμε το σημαντικότατο έργο του. Οι καιροί απαιτούν συσπείρωση  , συνεργασία, και προστασία της.... μικρής και μικρομεσαίας επιχείρησης. Μην λείψει κανείς».