Η έκτακτη πτήση της Sky Express και το «ευχαριστώ» από το Δήμο

Η Sky Express, ανταποκρινόμενη στο αίτημα Γενικού Λυκείου Τραγαίας Νάξου για τη επιστροφή των μαθητών του σχολείου και των συνοδών τους από την Αθήνα στη Νάξο, πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου έκτακτη πτήση σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας. Η αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί την αεροπορική σύνδεση της Αθήνας, του Ηρακλείου και της Θεσσαλονίκης με τη Νησιωτική Ελλάδα και την Περιφέρεια, ανταποκρίθηκε άμεσα και σε αυτό το αίτημα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές των οποίων η προγραμματισμένη επιστροφή αναβλήθηκε λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Η Sky Express, η οποία αναδείχθηκε πρόσφατα ο αποκλειστικός αερομεταφορέας που εξυπηρετεί τη Νάξο, αναλαμβάνει πλήρως το κόστος της μεταφοράς, προκειμένου να μην υπάρχει καμία επιβάρυνση στους μαθητές.

«Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανταποκριθήκαμε άμεσα προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους μαθητές της Νάξου, ώστε να επιστρέψουν γρήγορα και ασφαλείς στις οικογένειες τους», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sky Express, κα Νίκη Καραγκουλέ-Καραγεώργου.

Ενώ νωρίς το πρωί ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Sky Express…

«Μετά την πληροφόρηση ότι η αεροπορική εταιρεία Sky Express προγραμμάτισε έκτακτη πτήση για τη δωρεάν μεταφορά 28 μαθητών του Λυκείου Τραγαίας και των 2 συνοδών τους, που είχαν αποκλειστεί στην Αθήνα λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την πράξη αυτή. Η άμεση ανταπόκριση και η δρομολόγηση αεροσκάφους για τη μεταφορά των παιδιών μας τιμά την Sky Express και αναδεικνύει τις κοινωνικές της αρχές και το κοινωνικό αίσθημα ευθύνης που διακατέχει τους ανθρώπους της εταιρείας. Εύχομαι η πράξη αυτή να γίνει παράδειγμα μίμησης και σε άλλους φορείς».