Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΙατροδικαστής για Ζακ Κωστόπουλο: Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου

Ιατροδικαστής για Ζακ Κωστόπουλο: Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου

|

Εκτακτο: Απροσδιόριστα μέχρι στιγμής τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.  

Δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροτομή. Ετσι, πλέον απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Τη νεκροτομή έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς από το δημόσιο και ο Θ.Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.  Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φέρει θανατηφόρες κακώσεις και οι ιατροδικαστές κάνουν λόγο για απροσδιόριστα τα αιτία θανάτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία οι ιστόλογικές και οι  τοξικολογικές εξετάσεις θα φωτίσουν την αιτία θανάτου. Ο κ.Τσαντίρης, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, ανέφερε «δεν μπορέσαμε εμφανώς να προσδιορίσουμε σπλαχνική κάκωση. Περιμένουμε για την διερεύνηση των αιτιών θανάτου στις τοξικολογικές εξετάσεις».

Ετσι,  ο γρίφος παραμένει για την αστυνομία που συγκεντρώνει υλικό από τις  κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν μετά την στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας και είχαν ως  αποτέλεσμα τον θάνατο του 33χρονου Ζαχαρία Κωστοπουλου. 

Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη την υπόθεση της οδού Γλάδστωνος, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης απο το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 33χρονου ενώ παράλληλα ψάχνουν να βρούν τον δεύτερο άνδρα ο οποίος φαίνεται στο βίντεο.

Οπως όλα δείχνουν απο τη μέχρι στιγμής εξέταση του υλικού, ο 33χρονος μετά τον ξυλοδαρμό που δέχεται από τα δύο αυτά άτομα – ένας εκ των οποίων ο ιδιοκτητης του καταστηματος- αφού έχει λάβει τις πρώτες βοηθειες απο το ΕΚΑΒ, δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη απο άγνωστο άτομο, ενώ στη συνέχεια αρπάζει ένα σπασμένο τζάμι και αποπειράται να επιτεθει σε τραυματιοφορείς και διερχόμενους. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει τρέχοντας, πέφτει πάνω σε τραπέζια και στη συνέχεια οι αστυνομικοί, χτυπώντας τον με ενα γκλόμπ, τον ακινητοποιούν και του παίρνουν το σπασμένο γυαλί απο το χέρι.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της Ασφαλειας φοβούνται επιθέσεις κουκουλοφόρων ως αντίποινα καθώς λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 33χρονου και ειδικοτερα το Σαββατο, ομάδες ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κανιγγος, στο σημείο του αιματηρού σκηνικού με αγριες διαθέσεις. Την υποθεση παρακολουθεί η Κρατική Ασφάλεια και λαμβανει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην εκδηλωθούν ανάλογα φαινόμενα. 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν