Κέα: Νέο στέγαστρο επιβατών στο λιμάνι της Κορησσίας

Είναι μερικές φορές που λες «σιγά την είδηση»… Κι όμως στην Ελλάδα, οι ειδήσεις που θα έπρεπε να περνάνε απαρατήρητες και στα ψιλά, να γίνονται … πρωτοσέλιδα… Τι εννοούμε; Ότι κατασκευάστηκε από το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, με πρωτοβουλία και επίβλεψη του Δήμου Κέας, στέγαστρο επιβατών στο λιμάνι της Κέας, στην Κορησσία. Συγχρόνως, ανακαινίστηκαν με αυτεπιστασία από το προσωπικό του Δήμου οι δημόσιες τουαλέτες της Κορησσίας. Και βέβαια αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι μιλάμε για εκκρεμότητα χρόνων… Εξού και οι σαμπάνιες που άνοιξαν..

Και παραθέτουμε το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Λιμενικό Ταμείο Σύρου…

« Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του  έργου «Κατασκευή σκιάστρου επιβατών στο λιμάνι της Κέας».

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 13.020,00€ ανατέθηκε, επιβλέφθηκε και ολοκληρώθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου.

Πρόκειται για ένα έργο επιτακτικής ανάγκης με σκοπό την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού του λιμένα Κορησσίας ν. Κέας.

Προσπάθεια της Διοίκησης και των εργαζομένων του ΔΛΤΣ είναι η συνεχής αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων. Στόχος μας παραμένει πάντα η όσο καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, αλλά και των χρηστών των λιμένων ευθύνης μας».