Κουφονήσι: Εντοπισμός νεκρού άνδρα στη θέση "πισίνα"

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μικρή κοινωνία του Κουφονησίου καθότι ξύπνησε με την είδηση ότι  συντοπίτης τους έβαλε τέλος στη ζωή του… Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Μαΐου ο αστυνομικός που βρίσκεται στο νησί, ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε άνδρας στη θαλάσσια περιοχή «Πισίνα» στο Άνω Κουφονήσι (σ.σ. οι κάτοικοι το αναφέρουν ως "Κάβος του Μυλωνά") ..

Μάλιστα, όταν πήγε ο αστυνομικός βρήκε γύρω από το σώμα του άνδρα να υπάρχει ένα σκοινί με μία πέτρα που προφανώς τον τράβηξε στον βυθό της θάλασσας και έφερε το μοιραίο… Ανασύρθηκε με την αρωγή ιδιωτικού σκάφους, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κι από εκεί η σορός του 63χρονου μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στη Νάξο και μέσω του ΕΚΑΒ είναι στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας του νησιού κι από εκεί θα μεταφερθεί στον Πειραιά, όπου αναλαμβάνει δράση ο ιατροδικαστής..

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος ήταν εκπαιδευτικός (σ.σ. δεν εργάζονταν όμως ως εκπαιδευτικός αλλά έκανε άλλες εργασίες) που έμενε στο νησί, και η προανάκριση θα δείξει τι τον οδήγησε στην αυτοχειρία…