Κουφονήσια: Το διήμερο 24-25 Απριλίου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού

Κουφονήσια.. Ένα από τα τέσσερα διαμάντια των Μικρών Κυκλάδων και τα οποία εδώ και αρκετούς μήνες είναι σε πρωτοσέλιδα ξένων εντύπων και ειδησεογραφικών πρακτορείων ως ένας από τους απόλυτους προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι. Βασική προϋπόθεση αυτό που λέμε «covid free» και το σχέδιο «Ελευθερία» φτάνει στις Μικρές Κυκλάδες αυτές τις ημέρες…

Πρώτο σταθμός όπως όλα δείχνουν η Δονούσα (17/04) ενώ στα Κουφονήσια θα βρίσκεται 24 – 25 Απριλίου.. Σημαδιακές ημέρες και με δεδομένο ότι την 23η Απριλίου το νησί γιορτάζει. Του Αγίου Γεωργίου, αν και φέτος λόγω Πάσχα θα εορταστεί στις 3 Μαΐου. Αυτά όμως είναι για αργότερα…

Επιστροφή στο πρόγραμμα του εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού που σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 24 - 25 Απριλίου στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κουφονησίων και με την αρωγή του ΕΟΔΥ, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τη 2η ΥΠΕ  και το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου (θα στείλει προφανώς το κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών)

Το πώς και πότε, αυτό έρχεται μέσα από την ενημέρωση που προσφέρει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουφονησίων, Αντώνης Κωβαίος που ζητάει την πλήρη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και κυρίως την συνέπεια στις ώρες των ραντεβού ώστε να μην χαθεί ούτε μία δόση εμβολίου

Αναλυτικά, η ανάρτηση που έχει κάνει στη σελίδα του στα social media αναφέρει:  «Σας ενημερώνουμε πως 23ις Απριλίου (ημέρα γιορτής του Αγίου Γεωργίου) θα βρίσκεται ιατρικό κλιμάκιο στα Κουφονήσια για τον καθολικό εμβολιασμό, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Απριλίου στο Π. Π. Ιατρείο Κουφονησίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ , την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , τη 2 ΎΠΕ , το Κέντρο Υγείας Νάξου & το Π Π Ιατρείο Κουφονησίων !!

Θα δημιουργηθούν δύο γραμμές εμβολιασμού με ειδικευμένους γιατρούς τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19. Για τις ώρες εμβολιασμού των δηλωθέντων σύμφωνα με τις λίστες συμμετοχής που έχουν οριστεί, θα ενημερωθείτε όλοι  προσωπικά από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Παράκληση :  Η πολιτεία με υπευθυνότητα και ευαισθησία μας έχει ορίσει ως μικρά, απομακρυσμένα και τουριστικά νησιά στις προτεραιότητες της !! Είναι σπουδαίο να ανταποκριθούμε όλοι μας με υπευθυνότητα  σε αυτή την εθνική προσπάθεια !! 

Κάθε εμβόλιο είναι ιδιαίτερα  πολύτιμο και αναγκαίο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Επιβάλλεται να μην χαθεί από ανευθυνότητα καμία δόση εμβολιασμού.

Σας παρακαλούμε θερμά όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή είναι επιτακτική ανάγκη να δώσετε το παρόν στις 24 & 25 Απριλίου.

Προσοχή !!

Ο αριθμός των  εμβολίων που θα οριστούν για τον πληθυσμό των  Κουφονησίων δεν μπορεί να επιστραφεί πίσω με συνέπεια να το στερηθεί κάποιος συνάνθρωπος μας !    Για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα αυτό είναι ΑΝΑΓΚΑΊΟ να το δηλώσετε άμεσα στο ΠΠ Ιατρείο Κουφονησίων ! 

Σας ευχαριστούμε θερμά !!

Σας ενημερώνουμε πως 23ις Απριλίου (ημέρα γιορτής του Αγίου Γεωργίου) θα βρίσκεται ιατρικό κλιμάκιο στα Κουφονήσια για...

Δημοσιεύτηκε από Αντώνης Κωβαίος στις Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News