Κυκλάδες - Αμοργός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ορμο Αιγιάλης

Αμοργός

Νέα δεδομένα από το Δήμο Αμοργού όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αιγιάλη.. Και θα ισχύσουν από την Τετάρτη 4 Αυγούστου. Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση και προσοχή στους δρόμους που θα υπάρξουν οι αλλαγές.. 

Σας ενημερώνουμε ότι από Τετάρτη 4-8-2021 θα ισχύσουν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Όρμου Αιγιάλης σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 76/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την υπ’ αριθμ. 49/2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αμοργού.

Στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνεται και η μονοδρόμηση των δρόμων περιμετρικά του Όρμου με την φορά της κίνησης να είναι λιμάνι-διασταύρωση προς Χώρα-ιατρείο-διασταύρωση προς Λαγκάδα-λιμάνι.

Παρακαλούμε όπως τηρήσετε με προσοχή τις νέες ρυθμίσεις, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα βελτιώσουν την κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ο Δήμος έχει θέσει στη διάθεση του κοινού εκτός από τα δημοτικά πάρκινγκ στη περιοχή ΄΄Λίμνη΄΄ και το νέο πάρκινγκ όπισθεν της παιδικής χαράς του Όρμου Αιγιάλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News