Κυκλάδες - Ανδρος: Σύλληψη δύο ανδρών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Οι πληροφορίες υπήρχαν. Οι άνδρες της Αστυνομίας στην Υδρούσα λειτούργησαν προσεκτικά και το απόγευμ της Παρασκευής στο λιμάνι του Γαυρίου της Ανδρου είχαμε τη πρώτη σύλληψη. Αλλοδαπός είδε αστυνομικούς να τον περιμένουν και τον συνέλαβαν... Μερικές ώρες αργότερα, συνελήφθη και ο έλληνες συνεργάτης του και αμφότεροι σήμερα το πρωί πήραν το πλοίο της γραμμής. Οχι για διακοπές στη Σύρο αλλά για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, όπως διαβάζουμε στη σελίδα enandro.gr, με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών (βλ κοκαϊνη) 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την Αστυνομία Κυκλάδων 

Συνελήφθησαν στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της προμήθειας, κατοχής, μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και παράνομης διαμονής στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στον αλλοδαπό κατά την άφιξη του στο νησί, με πλοίο της γραμμής από Ραφήνα, κατά τον οποίο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

@ κοκαΐνη βάρους 11,3 γραμμάρια

@ 2 κινητά τηλέφωνα

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός μετέβη στην Αθήνα και προμηθεύτηκε την κοκαΐνη για λογαριασμό ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη πρώτες πρωινές σήμερα.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι, ο αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News