Κυκλάδες: Ανεκτέλεστα δρομολόγια (19/11) λόγω καιρικών συνθηκών

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές... Εχουμε και πολύ βροχή (σε Δαμαριώνα, Μέλανες, Απείρανθο για τη Νάξο αλλά και στη Τήνο να έχει περισσότερα από 15 χιλιοστά βροχόπτωσης έως τώρα) αλλά και ένταση σε υψηλά επίπεδα από τον άνεμο... Είναι χαρακτηριστικό ότι περιοχές όπως Κέα, Μύκονο, Νάξο και Ανάφη έχουμε περισσότερα από 60 χιλιόμετρα ανά ώρα και δη από βόρεια κατεύθυνση...

Αποτέλεσμα; Ανεκτέλεστα δρομολόγια πλοίων... Ξεκινάμε από την Ραφήνα προς Ανδρο - Τήνο και Μύκονο. Και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ellinikiaktoploia.net "  Δεμένα στα λιμάνια της Ραφήνας και της Μυκόνου θα παραμείνουν τα SUPERFERRY και FAST FERRIES ANDROS, αντίστοιχα, την Πέμπτη 19/11. Οι επιβάτες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, παρακαλούνται να επικοινωνούνε με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία και Πρακτορεία".

Και για τις Δυτικές Κυκλάδες; "Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στις Κυκλάδες και αναμένεται ενίσχυση τους,το ταχύπλοο POWER JET δεν θα εκτελέσει σήμερα Πέμπτη 19/11/2020 το δρομολόγιο του για Σέριφο - Σίφνο - Μήλο και επιστροφή".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News