Κυκλάδες - Αστυνομία: Δράσεις σε Πάρο και Σαντορίνη

Αστυνομία

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και στοχευμένη αστυνομική δράση έγινε σε Πάρο και Σαντορίνη; Στόχος η η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη – καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες. Και έγινε έλεγχος σε 126 άτομα και 11 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 67 παραβάσεις του ΚΟΚ... 

Αναλυτικά... 

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράστη σε Πάρο και Θήρα με αντικείμενο την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας εστιάζοντας κατά τόπους: 

# στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,

# την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,

# την οδική ασφάλεια

Η αστυνομική δράση (βλ Φωτο Αρχείου), η όποια οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με επαρκή αριθμό αστυνομικών από Αστυνομικές Υπηρεσίες Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας, τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:

# Ελέγχθηκαν 126 άτομα και 111 οχήματα.

# Βεβαιώθηκαν 67 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News