Κυκλάδες: Διοικητής στο Α.Τ. Ερμούπολης, ο Ναξιώτης Σταμάτης Βούλγαρης

Αποτελεί .. παράδοση. Κάθε νέος διοικητής ή διευθυντής δημόσιου φορέα που έχει έδρα τη Σύρο να περνάει από τα γραφεία της Μητρόπολης Σύρου, Νήσων ώστε να πάρει την ευλογία του οικείου Μητροπολίτη.. Και από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο νέος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμουπόλεως, ο οποίος μάλιστα έχει σχέση με τη Νάξο. 

Ο λόγος; Για τον Υπαστυνόμο Σταμάτη Βούλγαρη, ο οποίος κατάγεται από το Φιλώτι της Νάξου και ακολούθήσε τα βήματα του πατέρα του Μανώλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία και με τον Σταμάτη να είναι μόλις δύο ετών.. 

Ο Σταμάτης είχε αποφοιτήσει από το ΓΕΛ Τραγαίας το 2017 με το βάρος του «Πρώτου των Πρώτων». Είχε συγκεντρώσει 18.482 μόρια ( 17.9 στα Αρχαία, 18.2 στην Έκθεση. 18.5 στην Ιστορία και 19.7 στα Λατινικά) και μάλιστα ήταν εκ των κορυφαίων στις Κυκλάδες εκείνη τη χρονιά. Οπως μας είχε δηλώσει στο naxospress.gr ήταν ανάμεσα στην Σχολή Αστυνομίας και τη Νομική (σ.σ. η μητέρα του εκπαιδευτικός) αλλά τελικά ακολούθησε τη καρδιά του και φοράει σήμερα τη στολή που τίμησε ο πατέρας του... 

Ο νέος διοικητής επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης (12/10) τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου, Νήσων κκ. Δωρόθεο Β', ο οποίος τον δέχθηκε στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης 

Και όπως διαβάζουμε στη σελίδα της Μητρόπολης " Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ δέχθηκε απόψε στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως σε εθιμοτυπική επίσκεψη το νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερμουπόλεως, Υπαστυνόμο κ. Σταμάτιο Βούλγαρη, φέρελπι Αξιωματικό, καταγόμενο από την Νάξο, τον οποίο συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή του, τον διαβεβαίωσε για τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως στο μέτρο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της και συζήτησε μαζί του θέματα, που αφορούν την τοπική κοινωνία".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News