Κυκλάδες - Φολέγανδρος: Εμβολιάστηκαν οι κάτοικοι

Το πρόγραμμα «Ελευθερία» έφτασε και στην Φολέγανδρο. Χάρη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ίου και την αρωγή των γιατρών στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φολεγάνδρου, το Σάββατο 17 Απριλίου έγινε ο προγραμματισμός εμβολιασμός του γενικού ή μαζικού πληθυσμού του νησιού. 

Όπως διαβάσαμε στη σελίδα του Δήμου Φολεγάνδρου « Σήμερα (σ.σ. 17 Απριλίου) ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί της πρώτης δόσης κατά του covid-19, με την συμμετοχή 432 κατοίκων μας. Η δεύτερη δόση των εμβολιασμών θα πραγματοποιηθεί 6 , 7 και 8 Μαΐου σύμφωνα με την ενημέρωση που πήραμε όλοι στα κινητά μας. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ροϊλό και τον κ. Αλβανό από το Κέντρο Υγείας Ίου για το ιατρικό κλιμάκιο που μας έστειλαν, επίσης και το προσωπικό του Αγροτικού Ιατρείου μας».

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Δήμος Φολεγάνδρου έχει ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες για το πρέπει να κάνουν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, εργαζόμενους και επισκέπτες για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν ενόψει Πάσχα…  « Εφιστούμε την προσοχή όλων για την τήρηση των μέτρων προστασίας, για τον έλεγχο που παρέχουμε δωρεάν με rapid test και πραγματοποιείται μετά από ραντεβού με τα Ιατρεία μας, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσοχή και ατομική ευθύνη.

Το να παραμείνουμε υγιείς θα είναι το βασικό μας όπλο για την νέα τουριστική σεζόν και να εμβολιαστούμε φυσικά, κάτι το οποίο αναμένουμε.

Ας βάλουμε όλοι στοίχημα η Φολέγανδρος να παραμείνει "covid free" προορισμός όπως αναφέρεται τελευταία από την διεθνή τουριστική ειδησεογραφία».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News