Κυκλάδες: Για ... λίγο στο πόδι του Aqua Jewel το Andros Jet

Και το δούλεμα από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προς τους νησιώτες και δη της άγονης γραμμής των Δυτικών και Νότιων Κυκλάδων καλά κρατεί. Κι αυτό γιατί σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου ενημερώθηκαν ότι παρατείνεται η ….ακινησία του Aqua Jewel για μερικές ημέρες ακόμη.. Ξέρετε, το πλοίο που κινείται κανονικά στις Αζόρες (σ.σ. στην Πορτογαλία) αλλά για την Ελλάδα είναι ακίνητο και πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης… (!!!)

Α έχουμε και δεύτερη ενημέρωση, πάντα από το αρμόδιο Υπουργείο: για δύο ημέρες θα αντικατασταθεί το "Aqua Jewel" από το "Andros Jet" που έτσι κι αλλιώς το βράδυ κάθεται στη Νάξο..

Με βάση λοιπόν το πρόγραμμα για το επόμενο διήμερο και με ώρα έναρξης την 9η βραδινή απόψε, το συμπαθέστατο ταχύπλοο θα αναχωρήσει από την Νάξο για Σύρο (22.05 - 22.15)  - Τήνο (22.35 - 22.45) και διανυκτέρευση στην Άνδρο! Αναχώρηση αύριο από Άνδρο στις 06.20 για Τήνο (07.25 - 07.30) – Σύρο (07.55 - 08.00) και άφιξη στην Νάξο για συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου!! Α... κι αυτό άνευ καταβολής μισθώματος... 

Και εις άλλα με υγεία.. . Και ευχαριστούμε τα παιδιά στο shiptravelers για την ενημέρωση