Κυκλάδες - Ιος: Καθαριότητα και φροντίδα ενόψει Πάσχα (photo)

Με την άμμο να έχει αδειάσει πλέον στην κλεψύδρα, το εργατικο δυναμικό του Δήμου Ιητών έχει ανεβάσει ταχύτητα και επιχειρεί να δώσει ... χρώμα στο νησί.. Μάλιστα, στην σχετική ανακοίνωση (συνοδεία και από φωτογραφίες) ο Δήμαρχος Γκίκας Γκίκας ζητάει την αρωγή των επιχειρηματιών για μία καλύτερη εικόνα του νησιού... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

"Εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, ο Δήμος Ιητών παρακαλεί τους ιδιοκτήτες κτιρίων (οικιών και επιχειρήσεων), που βρίσκονται εντός των ορίων του παραδοσιακού οικισμού της Χώρας, να μεριμνήσουν για τον χρωματισμό τους (άσπρισμα), την καθαριότητα ακάλυπτων χώρων, που τους ανήκουν και να συνδράμουν τα συνεργεία των δημοτικών υπαλλήλων, οι οποίοι, για τον ίδιο λόγο, ήδη δραστηριοποιούνται στους κοινόχρηστους χώρους του παραδοσιακού οικισμού.

Επίσης παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες κτιρίων, οικοπέδων και επιχειρήσεων εκτός παραδοσιακού οικισμού, αντίστοιχα να μεριμνήσουν για τον εξωραϊσμό και την καθαριότητα των κτιρίων και χώρων που τους ανήκουν, προσθέτοντας πως, αν παραστεί ανάγκη, θα συνδράμουμε την προσπάθεια, στο μέτρο του δυνατού".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News