Κυκλάδες - Ιος: Πένθος στο νησί για την απώλεια της Μαρίας Ρόλλα

Πένθος πάνω από την Ιο.... Ενα από τα αγπημένα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, η Μαρία Ρόλλα έφυγε από τη ζωή.... Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο ενεργοποίησε τους κατοίκους του νησιού των Κυκλάδων με δεδομένο ότι πρόκειται για τη σύζυγο του Δημήτρη Ρόλλα, του ανθρώπου που κρατάει σε υψηλό επίπεδο το Κέντρο Υγείας ως διοικητής του αλλά και είναι ο άνθρωπος που τρέχει τον Αθλητικό Σύλλογο Ιου...

Ο ίδιος μάλιστα σε ανάρτησή του στη προσωπική του σελίδα στα social media αναφέρει: "Η δεύτερη ποιο θλιβερή μέρα της ζωής μου.  Καλό παράδεισο γλυκιά μου, δεν θα ξεχάσω το πονεμένο  βλέμμα της τελευταίας ημέρα σου καλό ταξίδι και Καλή αντάμωση".

Μέσω ανακοίνωσης του, ο ΑΣ Ίου εκφράζει τη στήριξη του στον πρόεδρο και τους οικείους της εκλιπούσας:

«Το διοικητικό συμβούλιο και οι αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ. Ίου εκφράζουμε την βαθιά οδύνη μας για την απώλεια της Μαρίας Ρόλλα, συζύγου του προέδρου του συλλόγου Δημήτρη Ρόλλα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον κ. Ρόλλα και τους οικείους τους για την μεγάλη απώλεια που υπέστησαν και τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν».

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Ίου

@ Οι συντάκτες του Naxospress.gr και του SportCyclades.gr (σ.σ. ευχαριστούμε για την φωτογραφία)  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Ρόλλα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News