Κυκλάδες - Ιος: Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός για τον εμβολιασμό

Μέχρι και την 4η Απριλίου μπορούν οι κάτοικοι (μόνιμοι) του Δήμου Ιητών να ενημερώσουν για την συμμετοχή τους στον γενικό προγραμματισμό εμβολιασμού στις ηλικίες 18-59 ετών… Αυτή την αναφορά κάνει ο Δήμαρχος Ιητών, Γκίκας Γκίκας μέσα από τη σελίδα των social media του Δήμου….

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Καθώς η διαδικασία εμβολιασμού κατοίκων ηλικίας άνω των 60 ετών πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί, ο Δήμος Ιητών ανακοινώνει πως βρίσκεται σε εξέλιξη ο προγραμματισμός για τον εμβολιασμό κατοίκων ηλικίας 18 – 59 ετών, οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιασθούν.

Το πλάνο της επόμενης αυτής φάσης εμβολιασμού, υλοποιείται με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του Δήμου Ιητών και του Κέντρου Υγείας Ίου, το οποίο εκπονεί και τον αντίστοιχο επιχειρησιακό σχεδιασμό.  

Στόχος του προγράμματος, είναι η επιτάχυνση εμβολιασμού των επόμενων πληθυσμιακών ομάδων για την δημιουργία υγειονομικού τείχους απέναντι στην πανδημία, καθώς η θωράκιση της υγείας όλο και περισσότερων συμπολιτών μας αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ελευθερία.

Για πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα εμβολιασμού και την εγγραφή ατόμων ηλικίας 18 – 59 ετών, που επιθυμούν να εμβολιασθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΠ Δήμου Ιητών (τηλ. 2286360400) το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό το Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Απρίλιου (11πμ - 13πμ) προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να εξυπηρετηθούν.

Σας υπενθυμίζουμε τελευταία ημέρα υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο Πρόγραμμα Εμβολιασμού είναι η Κυριακή 4 Απρίλιου!»

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News