Κυκλάδες – Κέα: Ξεκίνησε ο εμβολιασμός στις ηλικίες 18 – 59 ετών

Μέρα με την ημέρα, το Σχέδιο «Ελευθερία» απλώνεται στα νησιά των Κυκλάδων… Στη Περιφερειακή Ενότητα Κέας - Κύθνου έχουμε φτάσει τους 1403 εμβολιασμούς (οι 162 έγιναν χθες Τετάρτη 14 Απριλίου) εκ των οποίων οι 958 αφορούν άτομα που έχουν  λάβει τη 1η δόση. Και οι περισσότεροι έχουν σχέση με τις ειδικές κατηγορίες (άνω των 70 ετών ή ευπαθείς ομάδες)…

Παράλληλα , έγινε γνωστό ότι από χθες στην Κέα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για των εμβολιασμό ατόμων ηλικίας 18 έως 59 ετών. Και όπως σημειώνει και ο Δήμος Κέας στην σχετική του ανακοίνωση: « Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η διαδικασία αυτή ξεκινά νωρίς γιατί θα θωρακίσει τους κατοίκους του νησιού μας. Παράλληλα, θα βοηθήσει την Κέα να γίνει ένας ασφαλής προορισμός για όλους. Πολύτιμη είναι σε αυτό η συνεργασία μας και οι συντονισμένες προσπάθειες μας με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τη 2η ΔΥΠΕ.

Φυσικά, συνεχίζονται οι εμβολιασμοί των κατοίκων άνω των 60 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, αλλά θα πρέπει να το κάνουν άμεσα (ΚΕΠ Δήμου Κέας: τηλ. 2288021150).

Ο εμβολιασμός είναι το δώρο της επιστήμης και ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Είναι ο μόνος δρόμος για να οδηγηθούμε ξανά στην κανονικότητα και σε όσα αγαπάμε. Συμμετέχουμε, προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας και κάνουμε ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News