Κυκλάδες: Λύθηκαν οι κάβοι, αναχωρεί σε λίγο το blue Star Naxos από Νάξο για Πειραιά

Τα προβλήματα καλά κρατούν όσον αφορά την ακτοπλοϊκή σύνδεση της ηπειρωτικής με την νησιωτική Ελλάδα καθότι χθες είχαμε απαγορευτικό απόπλου και σήμερα με την ένταξη των ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ τα προβλήματα δεν είναι και λίγα... .

Στις 05:00 αντί για τις 21:00 αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά τα πλοία για Κρήτη, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο του super jet 2 από Πειραιά για Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Σαντορίνη. Αντίθετα, τα μεγαλύτερα πλοία (συμβατικά) έφυγαν κανονικά... Το Blue Star Naxos που είναι αυτή τη στιγμή (09:00) στο λιμάνι της Νάξου, ήρθε νωρίς το πρωί στη Παροναξία από Πειραιά (έφυγε λίγο μετά τα μεσάνυχτα) και ετοιμάζεται να επιστρέψει καθότι αναμενεται να αναχωρήσει λίγο μετά τις 9.30. Αντίθετα, τα συμβατικά πλοία προς Παροναξία και Βόρειες Κυκλάδες κινούνται κανονικά, είτε μιλάμε για το Βlue Star Delos (προς Παροναξία), το "Theologos" προς Μύκονο από Ραφήνα ή το "Dionisios Solomos" προς Σαντορίνη... 

Από το Λαύριο δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια για Κέα και για Αϊ-Στράτη, Λαύριο και Καβάλα. Κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.