Κυκλάδες: Μπαίνει και το "Patmos" στη γραμμή Παροναξίας - Σαντορίνη

Σάββατο 8 Ιουνίου και στα νερά των Κυκλάδων σε καθημερινή βάση αλλά με αντίθετη πορεία θα κινούνται τόσο το Blue Star Delos όσο και το Blue Star Patmos... Και προορισμός η Παροναξία - Σαντορίνη... Εν αρχή έχουμε το Blue Star Delos με πρωινό δρομολόγιο (ώρα αναχώρησης στις 07.25) για Πάρο - Νάξο - Σαντορίνη και επιστροφή (στις 15.30 από Σαντορίνη) προς τον Πειραιά με καταλυτική ώρα άφιξης λίγο μετά τις 11 το βράδυ... 

Και από αύριο το απόγευμα έχουμε και το αδελφάκι του, το Blue Star Patmos... Θα αναχωρεί από τον Πειραιά στις 17:30 και μέσω Πάρου - Νάξου και Ιου θα φτάνει στη Σαντορίνη στη 01:20 της επόμενης μέρας Τις Τετάρτες και τις Παρασκευές το πλοίο θα πιάνει και Σύρο, ενώ το δρομολόγιο θα έχει και ολίγη από Ανάφη...  Η επιστροφή από Σαντορίνη θα γίνεται κάθε μέρα στις 06:45 με άφιξη στον Πειραιά στις 14:45.

Δρομολόγια που θα κρατήσει έως τις 9 Σεπτεμβρίου.. Οσο για το Blue Star Naxos; Αυτό μπαίνει στην .. άγονη. Από την Κυριακή 9 Ιουνίου, θα αναλάβει το πρωινό δρομολόγιο, με αναχώρηση στις 6:45 το πρωί, από τον Πειραιά, για Πάρο - Νάξο - Μικρές Κυκλάδες - Αμοργό(Κατάπολα ή Αιγιάλη) - Αστυπάλαια (Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή - Σάββατο) και επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας..

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα ellinikiaktoploia,net / φωτογραφία: Δημήτρης Γκίκας (blue star photo club)