Κυκλάδες - Μύκονος: Αμεση αντίδραση και εξιχνίαση οκτώ διαρρήξεων σε καταστήματα

Κυκλάδες - Μύκονος

Η γρήγορη και έγκαιρη αντίδραση της Αστυνομίας στη Μύκονο ενδεχομένως να γλύτωσε από τα χειρότερα επιχειρηματίες και κατοίκους του νησιού… Κι αυτό γιατί το βράδυ της Τετάρτης στελέχη του ΑΤ Μυκόνου συνέλαβαν δύο Έλληνες οι οποίοι ούτε λίγο, ούτε πολύ είχαν διαρρήξει οκτώ καταστήματα (!!!) σε τρεις ημέρες και άδειασαν τα ταμεία τους… Και τώρα; Κέρδισαν εισιτήρια άνευ επιστροφής για τη Σύρο και μία κουβεντούλα με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών…

Ας δούμε το σχετικό δελτίο ενημέρωσης…  Εξιχνιάστηκαν την Τετάρτη (20 Ιανουαρίου 2021) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου οκτώ διαρρήξεις καταστημάτων και συνελήφθησαν οι δράστες. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης καταγγελιών παραβίασης καταστημάτων και έπειτα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε  ότι, το τριήμερο 17 έως 19 Ιανουαρίου 2021 οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού με διακριτούς ρόλους (τσιλιαδόρου – διαρρήκτη) παραβίασαν οκτώ καταστήματα (υγειονομικού ενδιαφέροντος και εμπορίου) στα οποία αφαίρεσαν χρήματα από τις ταμειακές μηχανές.

Όπως διακριβώθηκε οι δράστες επέλεγαν επιχειρήσεις τις οποίες προσέγγισαν βραδινές ώρες, που δεν λειτουργούσαν, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Όμως δεν ήταν μόνοι… Κι αυτό γιατί είχαμε και συλλήψεις για οικοδομικές εργασίες – παράνομες – όχι μόνο στη Μύκονο αλλά και στη Σαντορίνη…

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο: Την 21-01-2021 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα:  Την 21-01-2021 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 22, 28 και 33 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Και σύλληψη ημεδαπού για τροχαίο ατύχημα στην Θήρα: Την 20-01-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 25χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με έτερο ΙΧΕ αυτοκίνητο οδηγούμενο από 24χρονη ημεδαπή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο οδηγών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News