Κυκλάδες - Μύκονος: "Εφυγε" γυναίκα που είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Χανίων

Νοσοκομείο Χανίων

Μέσα σε λίγες ώρες οι Κυκλάδες μετρούν δεύτερη απώλεια λόγω της πανδημίας… Η είδηση μας έρχεται από τα Χανιά της Κρήτης και έχουν σχέση με γυναίκα από την Μύκονο που είχε διακομιστεί μέσω Σύρου την εβδομάδα που μας πέρασε στο Νοσοκομείο Χανίων…

Όπως διαβάζουμε στην σελίδα parakritika.gr αργά το βράδυ της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή η 56χρονη γυναίκα που είχε μεταφερθεί με αεροδιακομιδή από την Σύρο στην Κρήτη την περασμένη εβδομάδα, καθώς είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό και η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί σημαντικά. Η 56χρονη ήταν από τη Μύκονο και είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για νοσηλεία.

Η άτυχη γυναίκα είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και η κλινική της εικόνα διαρκώς χειροτέρευε από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής της στο Νοσοκομείο Χανίων. Και είχε μεταφερθεί στα Χανιά, , καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη σε Αθήνα και Ηράκλειο.

Όπως αναφέραμε και πριν από δύο ημέρες, το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο της Σύρου είχε φύγει 70χρονος νικημένος από τον ιό…

Και μένοντας σε ειδήσεις που έρχονται από τα Χανιά, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με στοιχεία από το σύστημα ζωντανής ενημέρωσης της 7ης ΥΠΕ, συνολικά στο νοσηλευτικό ίδρυμα βρίσκονταν 57 ασθενείς με κορωνοϊό. Από αυτούς, οι 10 ήταν στη ΜΕΘ-Covid και οι 47 στις δύο κλινικές Covid. Οι διαθέσιμες θέσεις συνολικά ήταν 12 στη ΜΕΘ και 58 στις δύο κλινικές, πράγμα που σημαίνει ότι απέμεναν μόλις 2 θέσεις στη ΜΕΘ και 11 στις κλινικές.

Με πληροφορίες από την σελίδα cyclades24.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News