Κυκλάδες - Μύκονος: Νέες θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ στο "νησί των Ανέμων"

".... Η Δημοτική Αρχή σεβόμενη πως το δικαίωμα για την άμεση και εύκολη πρόσβαση σε κάθε τόπο είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους, όπως και για εκείνους με κινητικά και όχι μόνο προβλήματα, ξεκίνησε την υλοποίηση των κοινόχρηστων θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ σε όλο το νησί ακολουθώντας τη σχετική μελέτη που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο...".

Μέρος της αναφοράς του Δημάρχου Μυκόνου, Κωνσταντίνου Κουκά, με αφορμή την ολοκλήρωση της δημιουργίας κοινόχρηστων θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ στο "νησί των Ανέμων"...

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κου Κουκά... 

"Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα για συγκεκριμένες υποδομές προκειμένου οι κάτοικοι και επισκέπτες ΑΜΕΑ να μετακινούνται εύκολα και με ασφάλεια σε έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό όπως είναι η Μύκονος, η δημιουργία θέσεων ΑΜΕΑ είναι απαραίτητη.

Η Δημοτική Αρχή σεβόμενη πως το δικαίωμα για την άμεση και εύκολη πρόσβαση σε κάθε τόπο είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους, όπως και για εκείνους με κινητικά και όχι μόνο προβλήματα, ξεκίνησε την υλοποίηση των κοινόχρηστων θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ σε όλο το νησί ακολουθώντας τη σχετική μελέτη που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Είμαστε δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας ΑΜΕΑ αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της προσβασιμότητας με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση με κάθε τρόπο".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News