Κυκλάδες - Μύκονος: Συνελήφθη 39χρονος Αυστραλός (τον αναζητούσε η Interpol)

Μύκονος - Naxospress

Ενας 39χρονος Αυστραλός συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας του νησιού. 

Σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol HΠΑ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 39χρονος διώκεται από τις Αρχές των ΗΠΑ, ως μέλος διεθνικού κυκλώματος ναρκωτικών, εμπλεκόμενος σε υποθέσεις εισαγωγής και διακίνησης ποσοτήτων κοκαΐνης, καθώς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου. 

Δεν ήταν όμως ο μόνος.. Τι έγινε σε Μύκονο και Σαντορίνη; 

Είχαμε τη σύλληψη πέντε αλλοδαπών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, κατά περίπτωση...

114860.jpg

Ειδικότερα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς:

@ της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 41 ετών, γιατί έπειτα από αστυνομικό έλεγχο και έρευνα που έγινε στην κατοικία τους με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -48,7- γραμμ. κάνναβη, -78,8- γραμμ. ηρωίνη, -50- ml μεθαδόνη, -4- ναρκωτικά-φαρμακευτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή, ζυγαριά ακριβείας, -2- κινητά τηλέφωνα και -300- ευρώ. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 41χρονος προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες των 31χρονο.

@ της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19, 27 και 27 ετών, οι οποίοι κατείχαν συνολικά -7,1- γραμμάρια κοκαΐνη, -3,5- γραμμάρια «2CB» και -9,3- γραμμάρια κάνναβη.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News