Κυκλάδες - Νάξος: Η Παπανδρέου έφυγε, η Μητροφάνη - Λύρα έρχεται

Παπανδρέου - Νάξος

Η ώρα της διαδοχής έφτασε... . Αναφερόμαστε στην διάδοχη κατάσταση όσον αφορά τη θέση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.  Οπως είναι γνωστό από την 7η Μαϊου, η Πόπη Παπανδρέου επιλέχτηκε ως ένα από τα επτά πρόσωπα που θα απαρτήσουν το νέο τμήμα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας... Είδηση που είχε γίνει γνωστή μέσα από την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου όπου προχώρησαν σε συγχαρητήρια επιστολή προς τους Πόπη Παπανδρέου - Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Νάξου  - και Διονύσιο Μουζάκη - υπηρέτησε παλαιότερα την Εισαγγελία Νάξου - για την επιλογή τους από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης του Αρείου Πάγου, στο υψηλό αξίωμα του Ευρωπαίου Εντεταλμένου Εισαγγελέα.... 

Κάτι που σημαίνει ότι η Πόπη Παπανδρέου μετά από δυο χρόνια στη Νάξο, παίρνει το δρόμο προς την Αθήνα και τα "ευρωπαϊκά" σαλόνια.. 

Ποιος ή ποια θα πάρει τη θέση της; Η είδηση μας έρχεται από τα Τρίκαλα και δη την "Φωνή των Τρικάλων" που αναφέρουν: "  Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νάξου αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου η συμπολίτισσά μας, Αικατερίνη Μητροφάνη - Λύρα. Συγκεκριμένα με απόφαση που ελήφθη στις 16/6 από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο η συμπολίτισσα Αντεισαγγελέας πρωτοδικών Μητροφάνη-Λύρα Αικατερίνη προήχθη σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών και αναλαμβάνει τα καθήκοντά της την 1η Σεπτεμβρίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου".

Καλή δύναμη της ευχόμαστε... 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News